Se Mathias' svar til Side 9-pigen

Månedens Side 9-pige spørger i dag en fyr, hun ser, om han vil være hendes. Og det vil han. Dog med et enkelt forbehold

Månedens Side 9-pige spørger i dag en fyr, hun ser, om han vil være hendes. Og det vil han. Dog med et enkelt forbehold. (Foto: Privat)
Månedens Side 9-pige spørger i dag en fyr, hun ser, om han vil være hendes. Og det vil han. Dog med et enkelt forbehold. (Foto: Privat)

Det er ikke kun Ekstra Bladets læsere, der er faldet for Christina fra Lyngby. For udover at være blevet kåret til månedens Side 9-pige, har den smukke brunette nu også fået et rungende 'ja' fra flammen Mathias.

I dagens udgave Ekstra Bladet spørger hun nemlig den 26-årige fyr fra Aalborg, om han vil være hendes kæreste. Og det vil han - dog med et enkelt forbehold.

- Nemlig at den næste frække billedserie bliver sammen med mig, siger Mathias, da ekstrabladet.dk ringer for at få hans svar.

Parret - som de nu netop er blevet - mødte hinanden til en fest. Og allerede der, var der amoriner i luften.

Læs også:

Se også: Christina

- Vi talte godt sammen allerede den første dag, vi mødtes. Derfor holdt kontakten ved lige. Jeg kan virkelig godt lide hendes karisma, siger Mathias, som bestemt ikke har noget imod, at Christina viser sig frem som Side 9-pige.

- Jeg er på ingen måde den jaloux type. Folk må gerne se, hvad jeg har. De må bare sikke røre, siger han.

Allerede i morgen aften har de to nyforelskede da også en aftale. Og Mathias har fået et tip om, hvad aftalen indebærer.

- Hun har lagt i ovnen til en fræk overraskelse. Indtil videre har hun dog kun afsløret, at det er noget med en masse stearinlys, lyder det forventningsfuldt fra Mathias.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere