Redaktør: Nogle skylder Don Ø et los i røven

Skat mener, at Flemming Østergaard skylder millioner i skat. Og samtidig kan der være et par los i røven på vej til den tidligere direktør i Parken. Hør hvorfor i erhvervsmagasinet. SE TV-KLIP

---------------------------------------------------------------------------------------------
SE EKSTRA BLADETS ERHVERVSMAGASIN I KLIPPET HEROVER
---------------------------------------------------------------------------------------------
Vi betaler næsten halvdelen af vores løn i skat, så det skal Flemming Østergaard også. Men skat jagter ham i disse dage, fordi de mener, at han mangler at betale ikke mindre en 15 millioner kroner. Udover et muligt skattesmæk kan der være et andet smæk på vej. To tidligere aktionærer skylder nemlig muligvis Don Ø et ordentligt los i røven, fordi han lovede fremgang, men kom ud med et tab på en kvart milliard.

Det forklarer Morten Johnsen, erhvervsredaktør på Ekstra Bladet i denne udgave af erhvervsmagasinet.

Vi stiller også skarpt på nogle, der ikke mangler at betale skat, men af omveje har formået at få deres skatteprocent ned på kun to, nemlig bankbosserne fra Saxo Bank Lars Seier Christensen og Kim Fournais. En opgørelse Ekstra Bladet har foretaget, viser, at de slipper meget billigt, når det handler om at spytte til fælleskassen.

Læs også:

Se også: EL-kandidat amok på Saxo-direktør: Du er en egoistisk nasseprins

Sidst i udsendelsen ser vi på det regnskab, som Mærsk kommer med i morgen, og vi vurderer, om det har haft nogen betydning for virksomheden, at Mærsk Mc-Kinney Møller døde sidste år.

Se tidligere udsendelser af erhvervsmagsinet her:

Samfund - 7. feb. 2013 - kl. 12:33 1922904TV: Danske Bank pynter på kundeflugtSamfund - 24. jan. 2013 - kl. 14:34 Redaktør: Danske Bank vil gerne af med kunderneSamfund - 19. dec. 2012 - kl. 13:07 TV: Mail fælder Vestas-direktør

Følg også Ekstra Bladet TV på facebook, hvor du kan se vores nye musikprogram 'Live', se nyt fra filmens verden i vores Filmmagasin, og interesserer du dig for fodbold, kan du blive opdateret i Fodbold med attitude.

1 af 2 
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere