Pizzeria-ejer stiktosset på hesteslagter

En af H.S. Slagteris kunder mener ikke, de er blevet oplyst om, at der har været hestekød i det kød, de har modtaget

Det er en stærkt forarget kunde til H.S. Slagteri i Hårby, ekstrabladet.dk møder i Skanderborg.

Slagteriet og ejer Niels Juul Nielsen er under mistanke for at blande hestekød med oksekød uden at fortælle kunderne om det.

Læs også:

Se også: Så farligt er medicineret hestekød

Og hvad enten, der er hold i mistanken eller ej, mener Saif Ali, hvis far ejer Valentino Pizza på Adelgade i Skanderborgs midtby, at de er blevet ført bag lyset af slagteren.

- Niels Juul Nielsen har løjet over for os og medierne i går. For selvom det viser sig, at beskyldningerne ikke har noget på sig, så har han sagt på tv, at han har mærket kødet sådan, at aftagerne vidste, at der i enkelte tilfælde var blandet hestekød i. Det er en lodret løgn, siger Saif Ali, hvis far har været kunde hos H.S. Slagteri i alle de 16 måneder, han har haft pizzeriaet.

- Der var ikke mærkater på noget af det, vi har købt af ham, og det har der aldrig været. Men vi har selvfølgelig stolet på ham. Det er vi nødt til i den her branche, siger han og understreger, at de er færdige med at aftage fra H.S. Slagteri.

Læs også: Se også: Mange ville spise hestekød, hvis der blev svindlet i Danmark Mange ville spise hestekød, hvis der blev svindlet i Danmark

Hos slagteriet i Hårby forstår Niels Juul Nielsen ikke, at Valentino Pizza føler sig ført bag lyset.

- Jeg kan ikke gøre for, at Saif's far ikke kan se, hvad der står på etiketterne, siger han.

1 af 2 Saif Ali viser ekstrabladet.dk en faktura fra 1. februar 2013 fra H.S. Slagteri. På den står der, at Valentino Pizza modtager 25 kilo pizzakød. (Foto: Claus Bonnerup)
2 af 2 En af H.S. Slagteris kunder mener ikke, de e rblevet oplyst om, at der har været hestekød i det kød, de har modtaget. (Foto: Claus Bonnerup)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere