Elever strander i Prag en ekstra dag

Elever fra Frederiksborg Gymnasium får en ekstra dag i Prag, fordi busserne er forsinkede

Efter en allerede meget kulørt og mediedækket vinterferie i Prag får gymnasieeleverne fra Frederiksborg Gymnasium i Hillerød en ekstra dag i byen.

Det skyldes, at deres busser er blevet forsinket.

Det oplyser Rejsemægleren, som har arrangeret deres og mange andre tusinde gymnasieelevers vinterferie til Prag, i en pressemeddelelse.

Læs også:

Se også: Strandet i Prag: Gymnasie-elever smidt på gaden

Selskabet ville have en ekstra chauffør med til at køre bussen. Derfor har Rejsemægleren valgt et nyt busselskab, men det har skabt forsinkelser, hedder det i pressemeddelelsen fra selskabet.

Alle andre busser end de, der kører med eleverne fra Frederiksborg Gymnasium, er sent fredag aften på vej hjem til Danmark. Eleverne fra Frederiksborg rejser først lørdag klokken 15.

Rejsemægleren indkvarterer eleverne på hotel og bespiser dem indtil de skal rejse hjem.

Rejsebureauet har været udsat for kraftig kritik de seneste dage for ikke at have styr på de mange tusinde unge, der har sat deres ofte meget berusede præg på gadebilledet den tjekkiske hovedstad.

Forældre har desuden klaget over, at rejsebureauet tilsyneladende ikke har gennemtænkt konsekvenserne af det store arrangement.

Læs også:

Se også: Rejsemægleren: Derfor strandede vores gæster i kulden

Også den danske ambassadør i Prag, Christian Hoppe, er mærket af de mange unges hærgen og druk. Han siger til DR Nyheder, at Danmarks omdømme i Tjekkiet er skadet.

- Mange er kritiske, og vi får flere vrede henvendelser fra borgere, siger den danske ambassadør i Tjekkiet, Christian Hoppe, til DR Nyheder.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere