Rejsemægleren: Derfor strandede vores gæster i kulden

Rejsemægleren forklarer manglende busser med 'ændringer i chaufførsammensætningen'

Flere hundrede gæster var i aftes strandet Prag på en række forskellige hoteller. (Foto: Googlemaps)
Flere hundrede gæster var i aftes strandet Prag på en række forskellige hoteller. (Foto: Googlemaps)

Selv om rejsebureauet 'Rejsemægleren' stadig ikke vil svare på hverken mails eller telefoner, har de bestræbt sig på at informere de mange bekymrede forældre til de gymnasie-elever, der her til aften har været strandet i Prag uden tag over hovedet.

I en pressemeddelse fra Rejsemægleren lyder det således:

Læs også:

Se også: Strandet i Prag: Gymnasie-elever smidt på gaden

- Hjemrejsen fra Prag til Danmark for Rejsemæglerens gæster fredag er blevet forsinket grundet ændringer i chaufførsammensætning, skriver Rejsemægleren på sin hjemmeside og fortsætter:

- Grundet uforudsete ændringer hos det tyske busselskab, har Rejsemægleren valgt at antage et andet busselskab til at fragte de rejsende hjem, bl.a. med det formål at få to chauffører pr. bus.

- De fleste busser er allerede draget af sted, men enkelte mangler endnu at ankomme og læsse på. De fortsat forsinkede gæster bliver tilbudt bespisning og ophold i Prag indtil afgang.

Flere gæster har dog oplyst til ekstrabladet.dk, der kun befinder sig én chauffør ombord på deres busser. Adskillige rejsende gør desuden antræk til at føre klagesager mod Rejsemægleren, eftersom de er voldsomt utilfredse med servicen.

Ekstrabladet.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Rejsemægleren.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere