Udskældt rejsebureau er umulig at få fat på

Utallige mails og opkald til Rejsemæglerne fra forældre og medier bliver aldrig besvaret

Tusindvis af unge danskere har i denne uge været i Prag med Rejsemægleren, hvor der har været problemer i hobevis. Men Rejsemægleren har været umulige at få fat på for forældre og medier. (Jakob Jørgensen)
Tusindvis af unge danskere har i denne uge været i Prag med Rejsemægleren, hvor der har været problemer i hobevis. Men Rejsemægleren har været umulige at få fat på for forældre og medier. (Jakob Jørgensen)

Massevis af ubesvarede mails og telefonopkald.

Det er tilfældet for forældre og unge, der igennem hele ugen har forsøgt at få fat i Rejsemægleren, fortæller de samstemmende til ekstrabladet.dk.

- Der er et telefonnummer på hjemmesiden, hvor nødnummeret faktisk er det samme. Når man så ringer til det, fyrer de et nyt hurtigt nummer af, som man skal ringe til, hvis det drejer sig om Prag i uge 7. Så prøver man det, og så er det en tjekkisk stemme, der siger, at opkaldet ikke er gået igennem.

Sådan lyder det fra Henrik Kløft, der er en af de mange forældre, der forgæves har forsøgt at komme igennem til Rejsemægleren.

Enten grundet bekymring eller vrede over rejseselskabets ageren, som har været fremme i medierne i denne uge.

Læs også:

Se også: Unge efter Prag: Stive og uhjælpsomme guider

Men også ekstrabladet.dk har massive problemer med at få fat i rejseselskabet.

Kun én gang er en mail blevet besvaret uden dog egentlig at få svar på vores spørgsmål.

I dag blev telefonen dog endelig besvaret af direktøren for selskabet Kristian Aksel Nielsen, som herefter bad os ringe tilbage en time senere.

Det er to timer siden, og der bliver stadig ikke svaret i den anden ende.

Læs også:

Se også: Unge raser: Verbale tæsk til udskældt rejsebureau

Ekstrabladet.dk har også været i Prag, og her blev vi mødt af guider, der ingenting ville sige, fordi de angiveligt havde fået mundkurv på.

De henviste til en presseafdeling, som tilsyneladende er ikke-eksisterende.

Der var sågar en guide, som nægtede at være fra Rejsemægleren, selvom han havde et stort skilt om halsen, hvor det stod. Mens han nægtede sin tilknytning til rejseselskabet, prøvede han at gemme skiltet under jakken over for vores udsendte.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere