Krydstogtshelvedet er slut: - Folk sked i håndvasken

Luksuslineren Carnival Triumph er omsider trukket i land

Et nødstedt krydstogtskib med mere end 4200 passagerer og ansatte om bord ankom tidligt fredag morgen dansk tid til havnen i Mobile, Alabama, oplyser Reuters.

Forinden havde passagerne på Carnival Triumph gennemlevet et mareridt om bord på det 272 meter lange luksusskib, der for fire dage siden mistede strømmen efter en brand i maskinrummet.

Efter strømnedbruddet begyndte opholdet på krydstogtskæmpen at udvikle sig til en overlevelsestur med tilstoppede toiletter, afføring i kabinerne og stank af kloakvand og rådne madvare.

Mens båden blev slæbt ind til kaj, stod passagerne på dækket og jublede. ’Vi overlevede’, stod der på et banner.

- Jeg glæder mig allermest til et rent toilet og til ikke længere at skulle indånde stanken af lort, siger Jacob Combs fra Texas.

Combs, 30, der rejste med familie og venner, havde kun roser til overs for personalet, som havde knoklet i døgndrift for at gøre rent efter passagerne.

- Prøv at forestil dig svineriet. Folk sked i håndvasken og i brusekabinen. Det var umenneskeligt, siger han.

Selv om flere passagerer er blevet syge på grund af de uhumske forhold, er ingen kommet alvorligt til skade.

- Jeg ved ikke, hvor meget længere vi kunne have klaret det, siger passagerer Larry Poret, der var om bord på båden med sin 12-årge datter, Rebekah.

- Det har været meget, meget slemt, siger hun til CNN.

Carnival Cruise Lines, der ejer krydstogtskibet, trak også overskrifter, da selskabets luksusliner Costa Concordia stødte på grund ud for Italiens kyst og 32 mennesker mistede livet

Carnival Cruise Lines oplyser, at passagerne får deres penge tilbage for rejsen samt rabatter på fremtidige ture med selskabets krydstogtsskibe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere