Tjekkisk medie: Danske unge smadrer alt og går amok

En tjekkisk avis har snakket med flere hoteller i Prag, der raser over unge danskere, der er gået fuldstændig amok på hotellerne

De danske unge, der i denne uge er i Prag, har ifølge en tjekkisk avis smadret flere tjekkiske hoteller. (Jakob Jørgensen)
De danske unge, der i denne uge er i Prag, har ifølge en tjekkisk avis smadret flere tjekkiske hoteller. (Jakob Jørgensen)

Prag er i denne uge invaderet af tusindvis af festglade unge danskere, der er på ferie i den tjekkiske hovedstad.

Ifølge en af de store tjekkiske aviser Idnes.cz, der har snakket med flere hoteller i byen, er flere af de danske gæster dog gået langt over stregen.

Læs også:

Se også: En mistænkt for knivoverfald på ung mand i Prag

På Plus Prague Hotel har danske unge ifølge hoteldirektøren ødelagt 128 værelser.

- Fra hotellets haller forsvandt malerier, de røg cigaretter på værelserne trods rygeforbuddet, og de ødelagde plastikdøre. De drak sig fulde, og vi fandt ødelagte glas og flasker på værelser og toiletterne. Der var bræk ud over alt. De har sparket igennem nogle gipsvægge. Jeg har aldrig nogensinde før set sådan noget i mit liv, siger hotellets direktør David Kaufman til idnes.cz.

Læs også:

Se også: Prag: Serverer alkohol til unge under 18 år

På Hotel Slavia, hvor der angiveligt har boet 180 danske unge, er politiet blevet involveret efter, at der er blevet smadret for tusindvis af kroner.

- Omkring 30 værelser var ødelagt - herudover flere toiletter, og de har brugt to ildslukkere inden for hotelbygningen, siger Prag politis talskvinde Eva Kropácová. Ifølge hende var den totale skade anslået til mere end 100.000 tjekkiske koruna, hvilket svarer til 30.000 danske kroner.

Læs også:

Se også: Knivoffer i Prag: Personalet stak af

Et andet hotel i centrum af Prag melder om fire ødelagte suiter.

- Hertil kommer, at de kastede æg efter hinanden foran hotellet, hvorved de beskadigede hotellets facade. Total skade blev anslået til omkring 60.000 tjekkiske koruna, lød det ifølge den tjekkiske avis.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere