Utraditionel Valentinsgave: Gratis skilsmisse

I anledning af Valentinsdag har en amerikansk advokat sat en noget utraditionel gave på højkant: En skilsmisse - uden omkostninger

Til de par, der ikke længere er forelskede, har en advokat i USA lavet et helt særligt Valentinsdagstilbud: Bliv skilt - helt gratis. (Foto: Joachim Adrian)
Til de par, der ikke længere er forelskede, har en advokat i USA lavet et helt særligt Valentinsdagstilbud: Bliv skilt - helt gratis. (Foto: Joachim Adrian)

De fleste amerikanere i et forhold forbinder Valentinsdag med samvær, kærlighed og glæde, men der findes også par, der hellere ville bruge dagen så langt væk fra hinanden som muligt.

Til dem har en amerikansk advokat lavet et helt særligt Valentinstilbud: Bliv skilt - uden at det koster jer en krone.

Det skriver ABC News

Walter H. Bentley III fra Southfield i Michigan har sat et styks gratis skilsmisse på højkant til den person, der kan give den mest overbevisende grund til, at de skal 'vinde' skilsmissen.

Fik idéen fra

Idéen fik han, da en af hans aftenskole-elever inviterede ham til en fest.

- Hendes skilsmisse var netop gået endeligt igennem, og det ville hun fejre. Det havde jeg aldrig før tænkt over - at fejre en skilsmisse. Så jeg tænkte: 'Hvorfor ikke lave noget specielt til Valentinsdag?' Man kan ikke finde ny kærlighed, før den gamle kærlighed er et afsluttet kapitel, siger Bentley til ABC News.

Deadline for at deltage i konkurrencen var 12. februar, og omkring 500 har ansøgt om den gratis skilsmisse. Vinderen vil blive udtrukket i morgen - på Valentinsdag.

- Vi leder efter nogen, der virkelig kæmper for at komme videre, siger Bentley.

Prisen for en skilsmisse, som altså betales 100 procent af advokaten, løber op i mellem 1500-3000 dollar - op mod 16.650 kroner.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere