New York Times: Tag til Aarhus

USAs største avis anbefaler sine læsere at tage på udflugt til Aarhus. Især kunstmuseet Aros falder i avisens smag

New York Times anbefaler en rask lille udflugt til Aarhus, hvor især kunstmuseet Aros med Regnbuen på taget har imponeret avisen. (Foto: Finn Frandsen/Polfoto).
New York Times anbefaler en rask lille udflugt til Aarhus, hvor især kunstmuseet Aros med Regnbuen på taget har imponeret avisen. (Foto: Finn Frandsen/Polfoto).

New York Times er angrebet af dansk feber for tiden. I går meddelte avisen, at den lægger op til et interview med Dovne Robert.

Derudover anbefaler avisen sine læsere at tage på udflugt til Danmarks næststørste by, Aarhus.

Her er især kunstmuseet Aros med kunstneren Olafur Eliassons opsigtsvækkende tagudsmykning Regnbuen faldet i avisens smag.

Omtalen har vakt begejstring på Aros.

- Aros har en ambition om at trække verden til Aarhus, både den internationale kunst og de udenlandske gæster. Det bidrager sådan en flot omtale i ét af verdens vigtigste nyhedsmedier til. Så jo, vi er da vildt glade – og stolte, siger museets kommunikationschef Bjarne Bækgaard til ekstrabladet.dk

Men når man først er landet i Aarhus og på Aros, er der ingen grund til straks af ile videre til en anden by eller et andet land. Der er masser af muligheder i Aarhus, mener avisen.

New York Times opfordrer f.eks. også til at gå på Cafe Drudenfuss i latienerkvarteret. Eller en tur på kunstgalleriet Godsbanen, der tidligere, som navnet antyder, udgjorde landets største godsbanegård.

Er der energi tilbage, anbefales en afslutning på danseteateret Bora Bora, eller selv at træde dansen på spillestedet Train.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere