Narkohund afslører gymnasieelever

Rektoren for Aalborghus Gymnasium havde hyret nordjysk narkohund til at undersøge elevernes lommer ved ankost til gymnasiefest. Tre er nu midlertidigt bortvist

Hash-hungrende gymnasieelever fik sig en slem overraskelse, da de fredag troppede op til fest på Aalborghus Gymnasium. (Arkivfoto: Carsten Snejbjerg/POLFOTO)
Hash-hungrende gymnasieelever fik sig en slem overraskelse, da de fredag troppede op til fest på Aalborghus Gymnasium. (Arkivfoto: Carsten Snejbjerg/POLFOTO)

Man skal i fremtiden tænke sig om en ekstra gang, hvis man vil ryge hash til aalborgensiske gymnasiefester. Det måtte tre elever sande, da de fredag aften forsøgte at smugle hash med ind til en gymnasiefest på Aalborghus Gymnasium. Det skriver nordjyske.dk.

Da de feststemte elever skulle indlevere deres jakker i garderoben, blev de overrasket af en narkohund, som rektor Torben Poulsen havde hyret for at tjekke de studerende.

Narkohundens snusen resulterede i, tre elever blev snuppet med hash, mens en fjerde kun havde spor af hash i en lomme.

Udlukkelse og bortvisning

Foruden at være udelukket fra kommende fester på gymnasiet, er eleverne midlertidig bortvist fra undervisningen. Udover skolens sanktioner, vil fundet dog ikke få et stort juridisk efterspil, da mængden af den fundende hash ikke er særlig stor.

Med fundet af stoffer blandt eleverne er det dog ikke sidste gang, gymnasiet får besøg af narkohunde.

- Det har en præventiv effekt og giver en tydelig signalværdig om, at vi ikke accepterer euforiserende stoffer her på skolen, siger rektoren.

Hvad mener du? Er det i orden, at rektoren bruger narkohund, eller er han gået forvidt? Deltag i debatten

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere