TV: Efterlyst for livsfarlig skate med 110 km/t

Politiet er ligeglade med skateren Decio Lourencos hastighed. I stedet kalder de hans lynhurtige kørsel for hensynsløs og farefuld

Den sydafrikanske skater, Decio Lourenco, vil politiet i Cape Town gerne tale med, efter han har publiceret en video på nettet.

I videoen, som du kan se over artiklen, kan du se, hvordan han med en hastighed på op mod 110 kilometer i timen, suser ned ad en vej, mens bilister flere gange blinker med lygterne for at gøre ham opmærksom på hans farefulde færd.

SE:

Verden på vrangen - 15. jun. 2011 - kl. 11:41 TV: Kikset - brækker næsen med sit eget skateboard

- Vi har fået overdraget sagen, og vi ønsker at anholde ham, siger talsmand for myndighederne i byen, JP Smith ifølge The Mirror.

Han fortæller, at de ikke går så meget op i hastigheden, men de forholder sig til, at han udsætter sig selv og andre for fare.

- Hastigheden er irrelevant. Man kan se, at han kører hensynsløst og farefuldt.

SE:

Serges Murphy overlevede ulykken. (Privatfoto/Facebook) Sport på vrangen - 6. jun. 2012 - kl. 09:45 TV: Skateboarder i vanvittig ulykke

Stedet, som Decio Lourenco skater på, hedder Kloof Nek, og er en af de stejleste bakker i byen. Ofte bliver Kloof Nek anvendt til skateboard-events, men der er der ingen trafik på vejen.

Desuden er det ikke tilladt at skate på offentlige veje i Cape Town.

SE:

Bilnyheder - 10. jan. 2013 - kl. 08:54 TV: Shit! Det er jo en fotofælde

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere