Ræv bed finger af sovende baby

Ræven stod med babyens arm 'langt nede i halsen', da den blev opdaget

Nuttet, men dødfarlig. Ræve bliver i stigende grad betragtet som skadedyr i Storbritanien. (Arkivfoto/Polfoto/Jens Dresling)
Nuttet, men dødfarlig. Ræve bliver i stigende grad betragtet som skadedyr i Storbritanien. (Arkivfoto/Polfoto/Jens Dresling)

En mor hørte et bump og sin baby skrige, hvilket fik hende til at spæne ind til sit barn.

Her blev hun dybt forfærdet over, hvad hun så.

I barnets soveværelse stod en ræv, som lystig gnaskede i hendes kun fire uger gamle babys arm. Den havde tilsyneladende sneget sig ind i deres hus i Bromley i det sydøstlige London.

Rovdyret havde trukket barnet ud af sin seng og ned på gulvet, hvor den ifølge moderen stod med babyens arm 'langt nede i halsen'. Det skriver Daily Mail og flere andre britiske medier.

Hun kastede sig straks over ræven, som blev sparket igen og igen ind til den til sidst gav slip. Men på det tidspunkt havde ræven allerede nået at give barnet flere rifter i ansigtet og den havde også bidt en af det stakkels lille barns små fingre af.

Efter en ekstremt besværlig og lang operation er det dog lykkedes læger at sætte den lille finger på barnet igen.

Værste nogensinde
Angrebet betegnes som det værste tilfælde af ræve-angreb på mennesker i Storbritaniens historie.

London er i stigende grad blevet invaderet af vilde ræve, og efter ræve-angrebet er debatten om, hvordan ræveproblemet skal løses blusset op igen.

- Mine tanker går til babyen og hans familie. Heldigvis er denne slags uhyrlige angreb meget sjældne, men vi bliver nødt til at gøre noget ved det stigende antal ræve, siger Londons borgmester, Boris Johnson til Daily Mail.

- De kan se både nuttede og romantiske ud, men de er også skadedyr og en trussel, især i vores byer.

- Oven på angrebet må byens ledere, som har ansvaret for skadedyrsbekæmpelse, se at vågne op. Det skal sætte sig sammen, analysere data og forsøge at forstå, hvorfor det her pludselig er blevet så stort et problem. Og så skal det løses hurtigst muligt, siger Boris Johnson.

Pink finger
Babyen blev kørt til hospitalet i en ambulance med udrykning sammen med moderen efter angrebet.

Da den lille familie ankom, var babyens finger helt blå og moderen var hysterisk. Barnet blev her fra overført til Evelina Børnehospital, hvor to specialiserede plastikkiruger satte fingere på igen.

Og her blev barnets finger heldigvis pink igen.

I 2004 blev en 4-årig pige angrebet og bidt i sin arm, og i 2011 fangede en britisk dyrlæge en 12 kilo tung ræv, der havde ædt en huskat.

1 af 2 - De kan se både nuttede og romantiske ud, men de er også skadedyr og en trussel, især i vores byer, siger Londons borgmester, Boris Johnson. (Arkivfoto/AP)
2 af 2 Nuttet, men dødfarlig. Ræve bliver i stigende grad betragtet som skadedyr i Storbritanien. (Arkivfoto/Polfoto/Jens Dresling)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere