1922904TV: Danske Bank pynter på kundeflugt

Danske Banks kunder flygter fra banken, fordi de skal til lommerne for at have en konto. Samtidig scorede bossen 13,4 millioner i årsløn, og regnskabet viser et milliardoverskud. Vestas leverer derimod danmarkshistoriens værste regnskab, og Lego fyrer medarbejdere. Se mere i Erhvervsmagasinet. SE TV-KLIP

---------------------------------------------------------------------------------------------
SE EKSTRA BLADETS ERHVERVSMAGASIN I KLIPPET HEROVER
---------------------------------------------------------------------------------------------

Et overskud på 8,6 milliarder får ikke Danske Bank til at ændre deres kundegebyrer. Faktisk er de selv glade for, at banken kun har haft en kundeflugt - eller nettoafgang, som banken kalder det - på 3800 personer. Men er det det reelle tal?

Det mener Ekstra Bladets erhvervsredaktør Morten Johnsen ikke. Se han vurdering i Erhvervsmagasinet i klippet herover.

Se også:

Samfund Redaktør: Danske Bank vil gerne af med kunderne

I erhvervsmagasinet vender vi også den uhyggelig kedelige situation i Vestas, som skriver sig ind i danmarkshistorien som den virksomhed, der har leveret det værste regnskab nogensinde. Hvad det betyder for Vestas? Og hvordan sikrer virksomheden sig sin overlevelse? Det kommer Morten Johnsen også med bud på i udsendelsen.

Se også:

Samfund TV: Vestas pressede miljøminister til at ændre lovkrav

Sidst ser på vi legoklodser, som også er på flugt fra Danmark. Med Legos melding om, at produktionen skal flyttes til udlandet, kan lego-eventyret herhjemme være fortid.

Se flere udsendelser af Erhvervsmagasinet ved at følge os på vores facebook-side Ekstra Bladet TV. Her kan du også se Ekstra Bladets nye filmmagasin, fodboldmagasinet Fodbold med attitude og Presseduellen.

0 kommentarer
Vis kommentarer