Chefredaktør nægter at samle ind til velgørenhed: - Det er ikke vores opgave

Samler Politiken ind til syriske flygtninge for at sælge flere aviser, og er det overhovedet mediernes opgave at samle ind til velgørenhed? Det diskuterer Politikens Bo Lidegaard og Jyllands-Postens Jørn Mikkelsen i Presseduellen. SE TV-KLIP

Følg Samfund

SE PRESSEDUELLEN I KLIPPET HEROVER
---------------------------------------------------------------

Danmarks Radio samler lige nu ind til projekter i Afrika gennem Danmarks Landsindsamling, og Politiken er lige nu i færd med at få deres læsere til lommerne for at støtte syriske flygtningebørn.

Men kan medierne bevare uafhængigheden, når de vælger bestemte sager, de ønsker at støtte. Det diskuterer Politikens chefredaktør Bo Lidegaard med Jyllands-Postens chefredaktør Jørn Mikkelsen i denne uges udgave af Presseduellen.

Hør blandt andet Jørn Mikkelsen forklare, hvorfor Jyllands-Posten aldrig kunne finde på at samle ind til noget som helst, og hør Bo Lidegaard forklare, hvorfor det er en af Politikens fornemste opgaver.

Se også:

Anders Lund Madsen: Min krop skal ikke redde DR

Se også:

Mediedirektør: DR's direktør fik mentalt sammenbrud

Se flere udsendelser af Presseduellen ved at følge os på vores facebook-side Ekstra Bladet TV. Her kan du også se Ekstra Bladets nye filmmagasin og fodboldmagasinet Fodbold med attitude.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind