Brøndby-rigmand snød Røde Kors

Fattige i Nepal, der skulle have været hjulpet af Røde Kors, fik en lang næse, da rigmand i stedet valgte at kaste pengene efter konkurstruede Brøndby

Thomas Rasmussen ville hellere redde Brøndby end hjælpe fattige i Nepal. (Privatfoto)
Thomas Rasmussen ville hellere redde Brøndby end hjælpe fattige i Nepal. (Privatfoto)

Rigmanden Thomas Rasmussen, der er fodboldklubben Brøndbys redningsplanke, har via sit firma Modstrøm snydt Røde Kors for 461.372 kroner. Penge der skulle være gået til fattige i Nepal.

Det er sket via elselskabet Modstrøm.

Her sælger man grøn energi, men måtte i september 2011 dreje nøglen om, blandt andet efter hård kritik, da man krævede forudbetalinger fra kunderne. Samtidig havde firmaet også lavet en aftale med Røde Kors om, at firmaet ville donere penge til foreningen – penge, der altså skulle gå til fattige i Nepal. Men Røde Kors så aldrig en krone fra Modstrøm.

’Aftalen blev opsagt af Modstrøm i februar 2011 med en tre måneders opsigelsesperiode. Da selskabet gik konkurs i september 2011, havde de fortsat ikke udbetalt den donation på 461.372 DKK, som de havde forpligtet sig til ifølge samarbejdsaftalen’, skriver Røde Kors i sin egen rapport om sagen.

Læs også: Se også: Redningsplan sender Brøndby-aktien op Redningsplan sender Brøndby-aktien op

Kort efter opstår Modstrøm igen med Thomas Rasmussen som storaktionær og med fuldstændig samme personklientel, som havde kørt firmaet i sænk.

Men selv om firmaet nu altså eksisterer i bedste velgående, så har Thomas Rasmussen og hans partnere på ingen måde tænkt sig at betale de penge, de skylder Røde Kors.

– Modstrøm er i dag rekonstrueret under navnet Modstrøm Danmark A/S, og det nye selskab har meddelt Røde Kors, at man ikke har til hensigt at leve op til samarbejdsaftalen med det konkurserklærede selskab, lyder det fra Røde Kors.

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Thomas Rasmussen.

Læs meget mere i Ekstra Bladet i dag:

* Modstrøm-direktør: Det var før min tid

* Desperate Brøndby vender det blinde øje til0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere