TV: Mand hiver haj i halen - og redder små børn

En mand tog kampen op mod en australsk haj, da han så, at dyret nærmede sig små børn i vandkanten. SE TV-KLIP

Se det hele i tv-klippet herover
----------------------

Da 62-årige Paul Marshallsea så, at en knap to meter lang haj nærmede sig en gruppe små børn, der plaskede rundt i strandkanten, tog han sagen i egen hånd - bogstaveligt talt.

Den britiske bedstefar var midt i en barbecue på stranden i Queensland, da han smed alt hvad han havde hænderne, og løb ud i vandet til den skarptandede fisk. Her fik han fat i dens hale og hev den med al sin kraft væk fra småbørnene.

- Mine instinkter tog bare over, og jeg greb fat i hajen ved dens hale, siger Paul Marshallsea, der var heldig at slippe helt uden skader, selvom hajen bestemt ikke brød sig om hans helteaktion:

Se også:

Se ulykken i tv-klippet over artiklen. Samfund - 27. dec. 2012 - kl. 11:13 TV: 33 ton tungt haj-akvarie eksploderede

- Han (hajen, red.) vendte sig mod mig, og forsøgte at bide mig, men missede mig. Hajen bed næsten mit ben af på et splitsekund - det gik hurtigt, siger Marshallsea, der ikke er overrasket over at dyret kom så tæt på:

- Når hajen kommer tæt mod land, svømmer den i lavvande i omkring fem eller seks meter, og der er masser af babyer og små børn, der leger rundt der. Det kunne være endt virkelig blodigt, siger Paul Marshallsea.

Det hele blev fanget af et lokalt australsk tv-hold, som tilfældigvis var tilstede på stranden. Paul Marshallsea fortæller, at hans helteaktion ikke kun var for børnenes skyld - også for hajens:

- Folk siger måske, at det var en dum ting at gøre, men når du ser sådan et smukt bæst som hajen kæmpe for sin overlevelse, så bliver du nødt til at respektere den og hjælpe den, siger han.

Se også:

Verden på vrangen - 14. dec. 2012 - kl. 09:06 TV: Vild joke! Skubber kammerat ud til haj

Moren til de små børn, der legede i vandkanten er, ikke overraskende, taknemmelig overfor den ældre herre, der tog hajen ved halen.

I et interview med lokal-tv spurgte hun sine børn, om de havde lyst til at komme tilbage i vandet - og her var svaret et klart 'nej'.

0 kommentarer
Vis kommentarer