Flyttemand indblandet i mindst 100 sager

Mere end 100 forbrugere har gennem tiden klaget over flyttemand Jens Benny Sørensen til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Jens Benny Sørensen er et kendt navn i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Siden 1991 har de behandlet mere end 100 klager over ham.
Jens Benny Sørensen er et kendt navn i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Siden 1991 har de behandlet mere end 100 klager over ham.

Omfattende skader på flyttegods er sammen med priser, der pludselig bliver mangedoblet, gengangere, når Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen behandler klager over flyttemand Jens Benny Sørensen - og det sker ret ofte.

Siden 1991 har styrelsen behandlet mere end 100 sager om flyttemanden fra Brøndby Strand. Netop nu er der seks verserende sager mod hans selskab Euro-Service Aps.

- De omhandler enten priser, der langt overstiger det aftalte beløb, skader på flyttegodset eller begge dele, siger jurist i styrelsen, Henrik Sedenmark til ekstrabladet.dk, mens han bladrer i sagsmapperne foran sig.

Læs også:

Se også: Kan du huske ham? Danmarks værste flyttemand er tilbage

Læs også:

Se også: Bøssepar: Flyttemand chikanerede os

Jens Benny Sørensen står dermed for 10 procent af alle klager på flytteområdet på trods af, at hans firma er en lille anpartsselskab uden ansatte.

Størstedelen af klagerne af afvist af tekniske årsager, typisk fordi, det ikke er muligt for Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen at afgøre tvisten på baggrund af de fremlagte beviser. En tredjedel er vundet af forbrugeren, mens styrelsen ikke har overblik over, hvor mange af sagerne, der er faldet ud til Jens Benny Sørensens fordel.

Læs også:

Se også: Danmarks værste flyttemand: I retten igen igen...

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har ikke beføjelser til at bremse en virksomhed, selv om der gang på gang bliver klaget over den.

- Det bedste er at undersøge firmaet, inden man laver en aftale. Det kan være svært, når firmaer hele tiden genopstår i nye navne, men kun ved at lade være med at handle med ham, kan man bremse hans forretning, siger Henrik Sedenmark.

Foruden hovednavnet Euro-Service Aps, bruger Jens Benny Sørensen for tiden navnene Brøndby Flytteforretning ApS, Flytteservice Danmark ApS, Dk-Flytteforretning ApS, Flyttecentralen ApS og Scandinavisk Flytteservice ApS.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen