Forsvundne Joeys familie: Hans sjæl er et godt sted

Familien til 21-årige Joey Ravn har mere eller mindre mistet håbet om at finde ham i live

Joey Ravn forsvandt på en vandretur i det nordlige Sverige i juli måned: (Privatfoto)
Joey Ravn forsvandt på en vandretur i det nordlige Sverige i juli måned: (Privatfoto)

Det er snart to måneder siden, at den 21-årige Ravn forsvandt under en vandretur i det nordlige Sverige. Tilbage sidder familien med et spinkelt håb om at finde ham i live.

Læs mere:

Se også: Norsk politi: Tror Joey er død

- Vi ved jo godt, at sandsynligheden for, at Joey ikke er død er mikroskopisk. Men så længe han ikke er fundet, så kan vi ikke lade være med at håbe, fortæller Joeys svoger Kasper til ekstrabladet.dk.

Smukt sted at dø
Svogeren, der er kæreste til Joeys søster har selv deltaget i eftersøgningen af Joey og var overrasket over, hvor nemt det rent faktisk ville være at overleve i området, der er kendt for sit ekstremt smukke landskab.

- Man kunne fange laks med hænderne i elvene, og der var også masser af bær og rent vand. Så på den måde er det ikke umuligt at overleve i længere tid, lyder det.

Dog ved familien også, at de manglende spor og livstegn af Joey ikke tyder på, at der er store chancer for, at de ser ham igen i live.

- Man kan sige det sådan, at området omkring Allak-toppen er et smukt sted at efterlade sin sjæl. Det er det vi prøver at overbevise os om, når det hele bliver for hårdt. Det er jo bedre, end hvis han var blevet ramt af en bil herhjemme, siger Kasper.

Familien både frygter og glæder sig over, at vandresæsonen er ved at være slut, da manglen på mennesker i området vil begrænse antallet af folk, der kan finde Joey.

- Dog kan vi håbe, at når jægerne sætter ind, så har de hunde med, som måske kan spille en rolle.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen