DR-vært melder sig ind i Facebook-farcen

Facebook-sagen, hvor Venstres kommunikationsmedarbejder Ditte Okman har svinet en Christiansborg-kollega til, tager endnu en besynderlig drejning. I dag prøvede nyhedsvært Mette Walsted Vestergaard at forhindre TV2 i at filme, da Okman gav sit mobbe-offer blomster

Følg Samfund

- Der står en fucked up medicineret psykisk syg (...) og helt hæmningsløst hælder ud af sit triste lorteliv.

Med disse ord på sin Facebook-profil skabte kommunikationskonsulent hos Venstre på Christiansborg, Ditte Okman, en værre ballade for sig selv og sit parti i går.

Sagen, hvor hun sviner en navngiven kioskmedarbejder på Christiansborg til, har fået mange til at kræve hende fyret, men Venstre har valgt at holde hånden over deres upopulære medarbejder.

Og partiet er ikke de eneste, der støtter Ditte Okman.

- I filmer hende ikke
Også DR's nyhedsvært Mette Walsted Vestergaard bakker op om sin veninde gennem mange år.

Så meget, at hun tidligere på dagen onsdag forsøgte at forhindre TV2 og Jyllands-Postens journalister i at udføre deres arbejde, da de ville filme Ditte Okman, som kom med blomster til sit mobbe-offer, der troligt var mødt op på arbejde på trods af de hårde ord om hende, som er blevet landskendte.

'Studieværten (Mette Walsted Vestergaard, red.)var ikke på arbejde som journalist, men forsøgte at forhindre Morgenavisen Jyllands-Posten og TV 2's journalister i at stille kritiske spørgsmål til Venstres pressemedarbejder', skriver jp.dk.

- I filmer hende ikke. Man slår ikke på folk, som ligger ned. Det gør I bare ikke, lød det ifølge jp.dk fra DR's Mette Walsted Vestergaard.

Private venner med Okman
Selv om hun forhindrer sine kolleger i at udføre deres arbejde, synes hendes chef på TV Avisen, Naja Nielsen, ike at Vestergaard har handlet forkert.

- Mette Walsted Vestergaard har fortalt mig, at hun er private venner med Ditte Okman, og at hun ikke har noget med sagen at gøre, siger Naja Nielsen til jp.dk.

I mellemtiden har Politikens blogger Michael Jeppesen, som afslørede Ditte Okmans Facebook-mobning, taget hende i at kvaje sig på Facebook endnu en gang dagen efter.

I en statusopdatering fra 27. januar indrømmer hun blankt, at Venstres skattelettelser går ud over samfundets svageste, selv om partiet hårdnakket påstår det modsatte.

Læs Jeppesens nye afsløring på politiken.dk.

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind