Vandt 93 millioner i svensk Lotto

Midaldrende mand fra Trelleborg løb med 93 millioner i svensk Lotto

Den godt 50-årige 'Svensson' behøver ikke at røre en finger resten af sit liv.
Den godt 50-årige 'Svensson' behøver ikke at røre en finger resten af sit liv.

Det er muligt, at den svenske krone er lidt mindre værd end den danske, men når man har hele 93 millioner af dem, er det nok ikke noget, man spekulerer synderligt meget på.

Det er situationen for en godt 50-årig mand fra Trelleborg, der lørdag vandt den næststørste svenske Lotto-gevinst gennem tiderne.

- Han har begge ben på jorden og tager det roligt. Han sagde, at det var ’rart’ siger Tommy Wahlgren, der varetager kontakten til millionvindere for Svenska Spel.

- Han kommer til vores hovedkvarter i Visby en gang i næste uge, hvor vi skal have et glas champagne og spise en god frokost. Vi har en politik med at overrække alle gevinster over ti millioner personligt.

- Sædvanligvis har vinderne en bankrådgiver med, som sørger for at pengene havner på den rette konto. Jeg plejer også at anbefale vinderne af de store gevinster, at de betaler for økonomisk rådgivning. Den mand, der vandt den største Lotto-gevinst i svensk historie har tre personer til at hjælpe sig med at forvalte formuen, siger Tommy Wahlgren til expressen.se.