Danske stjerner er nøgenmodeller

Sexside på nettet viser danske skuespillerinder, sangerinder og sportsstjerner som erotiske modeller

Stort set alle skuespillere har på et eller andet tidspunkt spillet med i en film, hvor det faldt naturligt at rollen smed tøjet og optrådte nøgen. Men når nøgenscenerne tages ud af deres sammenhæng - som still-billeder - forsvinder det kunstneriske aspekt. Tilbage står kun skuespilleren i al sin nøgenhed.

Og så er skuespillerne pludselig nøgenmodeller.

Det lukrerer den danske internetside Danskpige.dk på. Her har man indsamlet, scannet og 'grabbet' billeder fra forskellige film og magasiner. Fælles for dem alle er, at de forestiller danske stjerner uden - eller med meget lidt - tøj på.

For skuespillernes vedkommende er det gået ud over blandt andre Andrea Vagn Jensen, Ghita Nørby, Mira Wanting, Pia Vieth, Sofie Gråbøl, Sofie Lassen-Kahlke, Susanne Bjerrehus, Søs Egelind og Trine Dyrholm. Alle vises frem på internetsiden i scener fra film, hvor de har optrådt helt eller delvist nøgne.

45 EROTISKE STJERNER

Også sangerinder og sportsstjerner har fundet vej til billedarkivet på internetsiden. Typisk er der tale om billeder med et erotisk skær, der er taget til magasiner eller som officielle pressefotos - eller nøgenbilleder, som er taget før karrieren for alvor tog fart.

Her optræder f.eks. Anette Heick, Camilla Martin, Caroline Henderson, Freya, Gry Johansen, Julie Rugaard, Aqua-Lene, Pernille Aalund, Sanne Salomonsen og Zindy Laursen.

I alt er der 45 forskellige navne på listen i det erotiske billedarkiv.

- Vi har ikke hørt fra firmaer eller personer, som brokker sig over copyright eller lignende. Men det kommer nok, når I omtaler siden, siger en af bagmændene til Ekstra Bladet PÅ NETTET.

- Vi har fået fantastisk respons fra folk. Faktisk er mange af de billeder, der ligger i arkivet, sendt til os fra vores besøgende. Hvor de har billederne fra, aner jeg ikke, siger han.

Internetsiden har også et arkiv med nøgenbilleder fra Big Brother, og en afdeling, hvor man kan sende sine erotiske amatørfotos ind.

Adressen er www.danskpige.dk
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen