Danmarks dyreste studenterhybel

19-årig Danfoss-arving skal bo i luksusvilla til 15,6 millioner kroner

Danfoss-direktør Jørgen Mads Clausen er en far, de fleste nok godt gad have. Han har netop brugt 15,6 mio. kroner på at installere sin 19-årige søn, Marcus, i en passende studenterbolig - på 265 kvadratmeter.
Danfoss-direktør Jørgen Mads Clausen er en far, de fleste nok godt gad have. Han har netop brugt 15,6 mio. kroner på at installere sin 19-årige søn, Marcus, i en passende studenterbolig - på 265 kvadratmeter.

Der er sørget for en passende bolig, når den 19-årige Danfoss-arving Marcus Jørgen Nøhr Clausen efter sommerferien begynder på DTU, hvor han skal læse til ingeniør.

Hans far, Danfoss-direktør Jørgen Mads Clausen, har nemlig købt en luksuriøs villa i Klampenborg til ikke mindre end 15,6 mio. kroner – og Ekstra Bladet erfarer, at den unge mand rykker ind på adressen Fabritius Allé 8 i Klampenborg inden studiestart.

Lever et luksus-liv
Den kommende ingeniør-studerende kan boltre sig på hele 265 kvadratmeter plus kælder, garage og udhus. Der skulle altså være god plads til at tage et par venner med hjem efter fredagsbaren på det nærliggende DTU, hvor også storebroderen Mads Jørgen Nøhr Clausen studerer.

De unge herrer er kendte for at leve et liv i nærmest ufattelig luksus med privatfly, store biler og eksotiske jagtrejser.

Føler Marcus trang til selskab på den 1000 kvadratmeter store grund, kan han over hækken sludre med folk som den stenrige slotsejer Fritz Schur og ejendomsmatadoren Jan Lundorff Rasmussen. Begge står statsministeren nær.

Nyttige naboer
Huset er fra 1936 og tegnet af de prisbelønnede arkitekter Ib Martin Jensen og H.E. Langkilde og udpeget som bevaringsværdigt af Gentofte Kommune. Men trænger det gamle hus til en kærlig hånd eller en større ombygning, så er der hjælp at hente i nummer 9. Her bor storentreprenøren Kay Wilhelmsen nemlig.

Og hvis savnet af mors kødgryder hjemme på Als betyder, at der sniger sig lidt rigeligt junkfood på sidebenene, er der slankeråd at hente i nummer 4. Her finder vi ingen ringere end slankeprofessor Arne Astrup.

Danfoss-bossen Jørgen Mads Clausen har ikke ønsket at udtale sig om huskøbet, og hovedpersonen Marcus er også fåmælt:

– Min eneste kommentar er, at jeg ønsker at koncentrere mig om mit nye studium.

0 kommentarer
Vis kommentarer