TV: Stripvideo med kvindelige soldater lækket

Først flød nettet over med billeder af en gruppe afklædte kvindelige israelske soldater. Nu er en video, hvor soldaterne stripper, så dukket op

Det vakte massiv opsigt, da en række billeder af kvindelige israelske soldater kun iført undertøj, sidste uge begyndte at dukke op på de alverdens medier.

Se også: Kvindelige soldater straffes for undertøjsbilleder

Den israelske hær kaldte det dengang 'upassende', at gruppen af soldater havde lagt billederne, hvor de kun er iført hjelme og militært udstyr, ud på nettet.

Nu er den så gal igen. Denne gang er det en video af de letpåklædte og i øvrigt ganske nydelige soldater, der er kommet i omløb.

Se videoen med soldaterne over artiklen

På videoen ses, hvordan tre kvindelige soldaterne 'pole-danser' omkring en riffel som var det en stripperstang.

Videoen kan være tænkt som en reaktion på sidste uges billeder, idet en af kvinderne ifølge Daily Mail på optagelsen kan høres sige på hebraisk, at hun vil dele videoen på Facebook og 'tagge' sine rekrutter i den.

Se også: Topløse kvinder idømmes fire måneders fængsel

Det israelske militær, IDF, siger i en meddelelse, at man - ligesom i sidste uge - har irettesat soldaterne for, hvad man kalder 'uklædelig opførsel'.

IDF har flere gange over de senere år måttet irettesætte landets soldater for at lægge upassende billeder ud på de sociale medier.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere