TV: Ny bizar trend: Får opereret smil på

I jagten på at komme til at se mere vestlig ud, får kvinder i Sydkorea lavet ansigtsoperationer, der får dem til at se ud, som om de altid smiler. Se video

Før/efter (screendump: YouTube)
Før/efter (screendump: YouTube)

Det er almen kendt, at der i særligt de østasiatiske samfund hersker en stor fascination af vestens idealer og popkultur.

Men en ny og ret voldsom trend topper alligevel, hvad vi normalt ser og hører. I Sydkorea er der nemlig gået mode i at få opereret mundvigene 'opad', så ansigtet bliver mere smilende og mere 'vestligt'.

Et billede florerer på nettet, der viser en ukendt kvinde, som angiveligt har lade sig skære i for at få opadgående mundvige - et indgreb, der i så fald er lykkedes. Om det så er kønt, galt eller grimt? Døm selv.

Artiklen fortsætter under billedet

Et billede af en ung kvinde, der tilsyneladende har undergået den populære 'smile-operation' er dukket op på de sociale medier (foto: Reddit)
Et billede af en ung kvinde, der tilsyneladende har undergået den populære 'smile-operation' er dukket op på de sociale medier (foto: Reddit)

Selv om billedet, der dukkede op på websitet Reddit, ikke er blevet bekræftet, så findes der ifølge Huffington Post en klinik i Sydkorea, som tilbyder en procedure, hvorved man kan komme til at se ud som den affotograferede kvinde.

AONE, som klinikken hedder, har lagt en video på YouTube, hvori de fortæller, at nogle mennesker har stærke ansigtsmuskler, der hæver smilet, mens andre har stærke kæbemuskler, der trækker mundvigene nedad.

Og tilhører man sidstnævnte, så er der altså kosmetisk hjælp at hente, hvis man bare ikke kan leve uden et konstant, stift smil. Operationen sikrer nemlig, at du altid smiler - også når du rent faktisk ikke smiler.

Ifølge Daily Mail har Sydkorea har en af de højeste rater i verden, hvad angår plastikoperationer.

0 kommentarer
Vis kommentarer