Kommune vil forbyde endnu et tilholdssted for rockere

Borgere i København ønsker et nyt indgreb mod et tilholdssted for Bandidos-rockere - denne gang i Brønshøj

(FOTO: Johhny Frederiksen).
(FOTO: Johhny Frederiksen).

Københavns Kommune vil nu også forbyde en rockergruppe at bo i en ejendom i Brønshøj.

I forvejen ønsker politikerne at smide Bandidos-rockere ud af et tilholdssted på Tudskærvej i Vanløse. Men nu er turen kommet til Husumvej 60 i Brønshøj, oplyser DR København.

Indgrebet skyldes klager fra naboerne til Husumvej 60. De siger, at rockerne fortsat bruger denne adresse som mødested, selv om de egentlig var flyttet til Vanløse.

Se også: Rocker gav politiet peberspray

En såkaldt servitut 1917 indebærer, at ejendommen kun må benyttes som familiebolig, lyder det fra Jakob Næsager, der er konservativt medlem af Borgerrepræsentationen.

- Når borgerne er utrygge, så er vi nødt til at reagere, hvad enten det er i Vanløse, Brønshøj eller et helt tredje sted, siger Næsager til DR København.

På vegne af rockerne har advokat Michael Juul Eriksen protesteret mod kommunens indgreb mod adressen i Vanløse.

Se også: Sandberg har penge til gode: ’Jeg glæder mig, til han kommer hjem’

Han mener, at flere politikeres udtalelser i pressen gør dem inhabile. Et påbud kan desuden ikke baseres på en generel holdning til enkelte personer, mener advokaten.

Men både den konservative Næsager og socialdemokraten Jakob Hougaard mener, at rockerne blot er ude på at trække sagen i langdrag.

Fire advokater har rådgivet kommunen og vurderer, at der er tilstrækkeligt grundlag for at få nedlagt og håndhævet et forbud mod rockeraktiviteter i huset i Vanløse.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere