Facebook-brugere raser: Egotripper!

De danske sømænd Søren Lyngbjørn og Eddy Lopez sidder som gidsler i Somalia for 780. dag i træk. Imens lever rederi-ejeren i luksus

Livet leves behageligt, hvis man er millionær. Og ejeren af rederiet Shipcraft tager det derfor helt afslappet, som man kan se på billedet. Det samme kan man ikke sige om gidslerne Søren Lyngbjørn og Eddy Lopez, der fortsat lider i Somalia. (Privatfoto)
Livet leves behageligt, hvis man er millionær. Og ejeren af rederiet Shipcraft tager det derfor helt afslappet, som man kan se på billedet. Det samme kan man ikke sige om gidslerne Søren Lyngbjørn og Eddy Lopez, der fortsat lider i Somalia. (Privatfoto)

Ekstra Bladet afslørede i dag, at ejeren af rederiet Shipcraft, John Arne Larson, og hans kone har været på syv rejser rundt omkring i verden det sidste halve år.

Rederi-ejeren og hans kone har nydt de luksuriøse rejser, mens de danske gidsler Søren Lyngbjørn og Eddy Lopez sammen med fire andre filippinske sømænd på andet år i træk sidder til fange hos somaliske pirater.

Og det har fået folk på Facebook til tasterne.

Læs også:

Se også: Gidsler rådner op - chefen lever på første klasse

Det er generelt forargelse, der præger billedet.

- Forbandet svineri! Har han overhovedet ingen følelser i livet....bortset fra tanker på sig selv og hans luksusliv!, skriver Jane Vang Larsen.

Hun bliver støttet op af Diddi- Henriette Haugaard og Jan Bosse Løkke :

- Byt Søren og Eddy ud med den egotripper, skriver Diddi-Henriette Haugaard, mens Jan Bosse Løkke kalder rederi-ejeren for 'Møgkøter'.

Lene Thomsen er også forarget.

- Føj for fanden.. det er bare ikke iorden, at sådan en klaphat bare kan føre sig frem og være skide ligeglade med folk, der faktisk har ydet et stort stykke arbejde for ham, og han så bare skider højt og flot på at hans medarbejdere sidder som gidsler.. Han skulle skamme sig godt og grundigt, skriver hun.

Læs også:

Se også: Eddys mor: Skibsreder er en 'morder'

Hent dem hjem nu
Andre er enige om, at regeringen også snart må komme ind i kampen for at få Søren og Eddy hjem.

- Hele folketinget rejser i denne tid rundt i hele verden, hvad om de tog til Somalia og fik befriet vore søfolk, det må efterhånden være ulideligt for dem og deres pårørende. HENT DEM HJEM NU, skriver Birgit Elrum-Jensen

- Han burde skamme sig. Det burde regeringen også og enda også den gamle regering, skriver Jan Simonsen på Facebook.

Dybt kritisabelt
Facebook-brugerne er ikke de eneste, der finder rederi-ejerens bekymringsfrie adfærd problematisk.

Canadiske piratforsker Hugh R. Williamson er sikker på, at indehaveren af rederiet Shipcraft, John Arne Larsson, opfører sig så upåvirket af gidselsituationen, fordi han for længst har fået skibet og lasten tilbage:

Læs også:

Se også: Rederiet Shipcraft har solgt gidselskib

Alvorlig kritik i gidselsagen
- læs pressenævnets afgørelse her

1 af 2 Eddy Lopez (th.) og Søren Lyngbjørn sejlede sammen med fire filippinere for rederiet Shipcraft. Og mens rederen nyder livet på 1. klasse, sidder de fortsat som gidsler i Somalia. (Foto: Abdifitah Farayare)
2 af 2 Livet leves behageligt, hvis man er millionær. Og ejeren af rederiet Shipcraft tager det derfor helt afslappet, som man kan se på billedet. Det samme kan man ikke sige om gidslerne Søren Lyngbjørn og Eddy Lopez, der fortsat lider i Somalia. (Privatfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere