Er Michelle rasende på Helle?

Helle Thornings 'selfie' med en grinende Barack Obama og David Cameron går hele verden rundt. Michelle Obama ser dog alt andet end glad ud

(Polfoto)
(Polfoto)

Fotoet af Helle Thorning-Schmidt, der tager et 'selfie' sammen med præsident Obama og premiereminister David Cameron til Nelson Mandelas mindehøjtidelighed, går verden rundt. Ikke nok med, at fotoet er blevet delt og kommenteret mange tusind gange på diverse sociale medier.

Thorning tager 'selfie' med Obama

Men også netaviser over hele verden har skrevet historien om Thornings selvportræt sammen med Obama og Cameron. Flere stiller det åbenlyse spørgsmål. Om en mindehøjtidelighed for Nelson Mandela er det rette sted og tidspunkt at sidde og grine og tage 'selfies' med et mobilkamera.

 

Således spørger BBC News deres brugere på Facebook, om de mener, at 'selfies' er hensigtsmæssige ved en mindeceremoni og 'The Guardian' skriver:

- Ved at ignorere de etiketteråd, der er blevet spredt online siden ordet 'selfie' blev udnævnt som årets ord, så så de tre verdensledere ud som om, de momentært havde glemt hvilken højtidelighed de deltog i, ved at sidde med teatralske grimasser. Kun Michelle Obama fastholdt sin værdighed og nægtede at deltage i deres narrestreger.'

 

Og præsidentfruen Michelle Obama ser da bestemt ikke ud som om, at hun morer sig over den situation, hun er blevet placeret i. Hun ser nærmest ud som om, at hun er flov over sine tre sidemænd.

 

Flere brugere af det sociale nyhedssnetværk 'Reddit' er overbeviste om, at Michelle Obama desuden er mere end godt træt af, at Helle Thoning-Schmidt åbenlyst flirter med præsidenten. Således skriver en bruger:

- Michelle har et permanent 'Jeg hader det fjæs'-ansigt på. Og en anden skriver:

- En eller anden kommer til at sove på sofaen i præsidentboligen, når de kommer hjem.

Charmer Helle Obama? Top-middag i Stockholm

 

Til sidst får Michelle Obama da også styr på situationen, da hun får Barack til at bytte plads med den danske statsminister, så de ikke længere sidder sammen.

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få fat på Helle Thorning-Schmidts personlige rådgivere - Noa Redington og Thomas Juul-Dam for at få en kommentar til statsministerens nyvundne verdensberømmelse.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Så hvad laver vi i Guinea?