Politimand nægter sextvang af massagepige: Hun ville hævne en bøde

55-årig politibetjent afviser anklager om voldtægter mod brasiliansk massagepige

En politimand står i Retten i Viborg tiltalt for at have misbrugt sin stilling til at tvinge en prostitueret til sex. Foto: Anders Brohus
En politimand står i Retten i Viborg tiltalt for at have misbrugt sin stilling til at tvinge en prostitueret til sex. Foto: Anders Brohus

RETTEN I VIBORG (Ekstra Bladet): En 55-årig politimand fra Midtjylland afviser ved retten i Viborg alle anklager om voldtægt og sextvang mod en brasiliansk massagepige.

Politimanden er tiltalt for gennem halvandet år frem til 2013 at have misbrugt sin stilling til at tvinge kvinden til adskillige samlejer og andet kønsligt samkvem. Flere af sex-overgrebene fandt ifølge anklageskriftet sted i den tiltaltes tjenestebil.

- Hun var sur på mig og ville hævne, at jeg gav hende en bøde. Jeg har aldrig haft sex med hende. Det er pure opspind, sagde den 55-årige i retten.

Politimanden benægtede at have opsøgt kvinden uden for hans arbejdstid, og han nægtede også at have kontaktet hende telefonisk.

- Absolut nej, sagde han.

Afhøringen af den erfarne politimand viste en imponerende spændvidde i hans hukommelse. Visse detaljer gennem de seneste år huskede han til punkt og prikke, men når anklager Christina Skov ville vide, om han efter bødesagen havde opsøgt bordellet, var hans erindring blank.

Ekstra Bladet følger sagen....

0 kommentarer
Vis kommentarer