28-årig fængslet for fodbolddrab

Helsinborg Politi har netop afhørt den 28-årige, som mandag aften blev anholdt og mistænkt for uagtsom manddrab

En 28-årig er fortsat mistænkt på drabet på en 43-årig familiefar, som mistede livet søndag aften. (Foto: AP)
En 28-årig er fortsat mistænkt på drabet på en 43-årig familiefar, som mistede livet søndag aften. (Foto: AP)

En fodboldkamp mellem Helsingborg og Djurgården endte tragisk, da en 43-årig svensk fodboldtilhænger mistede livet. I dag startede afhøringen i retten så af den anholdte 28-årige, som politiet har haft under mistanke siden mandag aften.

Se også: Dræbt fodboldfan var far til fire

Den 28-årige gik nemlig selv til politiet dagen efter episoden og indrømmede, at han havde været involveret i sammenstødet med den 43-årige.

Men under afhøringen i Helsinborg byret her til aften, nægtede han at have begået forbrydelsen.

Se også: Dansker til svensk dødskamp: Alt er kaos

Skjulte sig i retten
- Han har fortalt politiet, at han spillede en rolle i hændelsesforløbet, men han har ikke forstået, at han har gjort noget kriminelt, siger forsvarsadvokaten Stefan Rosell til svenske nyheder DN.se.

Under retsmødet skjulte den 28-årige sit ansigt under et blåt tæppe. Han ønskede ikke at blive genkendt, og derfor besluttede den svenske dommer, at retsmødet skulle foregå under lukkede døre, oplyser den svenske avis Aftonbladet.

Se også: Fodbolddrabet: Han var chanceløs efter brutalt flaskeoverfald

Efter afhøringen vurderede politiet, at den 28-årige fortsat er mistænkt for uagtsomt manddrab og er derfor varetægsfængslet.

Der har indtil nu været afhørt 40 vidner, og politiet har derfor fået et temmeligt klart billede af søndagens begivenheder, skriver DN.se

Politiet ved dog endnu ikke, hvad der forårsagede den 43-åriges død, men om få dage er en retsmedicinsk undersøgelse klar.

0 kommentarer
Vis kommentarer