Advokat: Kommunen dæmoniserer Bandidos

Advokat mener, at rockerne i Vanløse er udsat for en heksejagt og dæmonisering fra Københavns Kommune

Advokat hævder nu, at rockerne i Vanløse er udsat for en heksejagt af kommunen. (Foto: Finn Frandsen)
Advokat hævder nu, at rockerne i Vanløse er udsat for en heksejagt af kommunen. (Foto: Finn Frandsen)

Der er foreløbig ikke udsigt til nogen løsning på problemerne mellem naboerne på Tudskærvej i Vanløse og rockergruppen Bandidos.

Tirsdag udsendte Bandidos en pressemeddelelse, hvori rockergruppen tilbyder at flytte fra villakvarteret, hvis den får stillet noget andet til rådighed, men en sådan løsning afvises af De Konservatives Jakob Næsager, der er medlem af Københavns Borgerrepræsentation.

Derfor vil rockergruppen ikke gå videre med sagen og sende et konkret forslag til Københavns Kommune foreløbig, fortæller rockernes advokat, Michael Juul Eriksen, til Ritzau.

- Det er jo meldt ud, at man ikke er interesserede i forslaget, og er det holdningen, så er der ikke grundlag for noget som helst, siger Michael Juul Eriksen.

Tirsdag opfordrede rockerne kommunen til "at indlede et fornuftssamarbejde og reelt forsøge at genhuse os i et velegnet industriområde, da det er den optimale løsning for alle parter".

Ifølge advokaten er situationen i Vanløse ikke ønskværdig - heller ikke for rockerne. Havde de fået lov til at blive i deres forhenværende klubhus i Mørkøv, som de havde i 10 år, var denne situation ikke opstået, lyder det.

I sidste ende er kravene fra Bandidos ikke særlig høje, mener advokaten.

- Hvis der bare kom en melding om, at kommunen vil behandle Bandidos lige som alle andre, hverken værre eller bedre, så ville det være tilstrækkeligt, men det er bestemt ikke vores opfattelse, at det sker på nuværende tidspunkt, siger Michael Juul Eriksen og beskriver sagen som en heksejagt og en dæmonisering af rockergruppen.

Natur- og Miljøklagenævnet underkendte i sidste uge Københavns Kommunens afgørelse, som forbød rockergruppen at benytte huset som klubhus.

Den afgørelse tog kommunen til efterretning mandag.

0 kommentarer
Vis kommentarer