Wall Street lukker munden på Twitter

Aktien falder over 10 procent efter kvartalsregnskab. Vækst i antallet af brugere skuffer

Twitter har nu 255 millioner aktive brugere, men det er ikke nok til at imponere investorerne.

Antallet af brugere var en af de oplysninger, som var mest i fokus i forbindelse med Twitters kvartalsregnskab, der blev offentliggjort sent tirsdag.

I forhold til fjerde kvartal 2013 er der kun kommet yderligere seks procent brugere til, og det er ikke godt nok for investorerne, der har vænnet sig til langt højere vækstrater fra selskaberne bag de sociale medier.

Aktierne i Twitter, der blev børsnoteret på Wall Street i november sidste år, faldt med mere end 10 procent som følge af regnskabet.

Faldet skyldes også afdæmpede forventninger til det nuværende kvartal.

Twitter havde en omsætning i første kvartal på 250 millioner dollar og et underskud på 132 millioner dollar. I andet kvartal ventes omsætningen at stige til i bedste fald 280 millioner dollar.

Selskabet har været en af de største tabere i den nedtur, der hidtil i år har ramt teknologiselskaberne på de amerikanske aktiemarkeder. Siden begyndelsen af 2014 er kursen på Twitter-aktier drattet med over 30 procent.

Forventningerne om, at Twitter kan udvikle sig til en kommunikationsgigant som Facebook er 'urealistiske og adskilt fra virkelighedens verden', siger Brian Wieser, analytiker hos Pivotal Research.

- Twitter er og vil forblive et nichemedie, men et meget magtfuld et af slagsen, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer