Disse donuts skal du glæde dig til

Kæden med de hullede kager vil indtage Danmark. Men hvad skal du glæde dig mest til?

Amerikanske Dunkin' Donuts har planer om at åbne op mod 25 butikker bare i København. (PR foto)
Amerikanske Dunkin' Donuts har planer om at åbne op mod 25 butikker bare i København. (PR foto)

Den hullede kagekæde Dunkin' Donuts har planer om at indtage Danmark. For knap en uge siden meldte den amerikanske kæde ud, at de ledte efter danske franchisetagere, som som kunne have interesse i at åbne op mod 25 butikker i København over de kommende år.

- Danmark udgør en meget stor mulighed for Dunkin’ Donuts som brand. Vi tror, at vores tilbud med mad og drikkevarer i høj kvalitet, serveret hurtigt og i hyggelige omgivelser, har et stort markedspotentiale i Danmark, udtalte vicedirektør for international udvikling, Jeremy Vitaro, i pressemeddelelsen.

<b>Kæmpe donut-kæde åbner i Danmark</b>(link til epn.dk)

Men hvilke søde kagehuller skal du så kaste dig over, når/hvis Dunkin' Donuts får held med at udvide her til lands? Det er der heldigvis fire madglade smagseksperter, der har forsøgt at svare på på hjemmesiden thrillist.com.

I alt har eksperterne rangeret de 15 bedste donuts. Her får du de fem bedste. Se de resterende 10 her.

5. Småkagedej / Cookie Dough

</p><p>En hjerteformet kage med småkagedej og chokoladestykker på toppen. Smagspersonerne kunne ikke helt dreje, om den indvendige creme smagte af karamel eller kaffe. Men en blanding er vel også ok.</p><p><b>4. Boston Kreme</b></p><p><iframe src="//instagram.com/p/lYj5EUQZpn/embed/" width="612" height="710" frameborder="0" scrolling="no" allowtransparency="true" /></p><p>En rigere og mere cremet chokolade er hældt ud over denne lækkerbidsken, som rent smagsmæssigt harmonerer godt med den indvendige creme.</p><p><b>3. Butterfly / Bow Tie</b></p><p><iframe src="//instagram.com/p/XUf8_aSZjZ/embed/" width="612" height="710" frameborder="0" scrolling="no" allowtransparency="true" /></p><p>Udover at du kan tage den på til fest, noterede smagsdommerne også en mere smøragtigt smag, som går glimrende i spænd med den afdæmpede sødme.</p><p><b>2. Chokoladeglasur / Chocolate Glazed</b></p><p><iframe src="//instagram.com/p/l7XQDhNBx_/embed/" width="612" height="710" frameborder="0" scrolling="no" allowtransparency="true" /></p><p>Ganske vist er det ikke ypperste kvalitet inden for chokolade, men det er stadig chokolade. Og den er proppet med det.</p><p><b>1. Glasur / Glazed</b></p><p><iframe src="//instagram.com/p/nRODJfoZmv/embed/" width="612" height="710" frameborder="0" scrolling="no" allowtransparency="true" /></p><p>Perfekt balance mellem smag og kosistens. Her regerer det simple, så smagsforvirringen udebliver.</p><p>Læs uddybende kommentarer hos <a href="http://www.thrillist.com/eat/nation/dunkin-donuts-flavors-experts-rank-the-15-best-flavors-thrillist-nation" target="_blank">thrillist.com.</a></p><p><b><i>Har du spist hos Dunkin' Donuts i udlandet? Hvad synes du om det? Og, tror du, danskerne vil tage det til sig?</i></b></p>