Bizarre første dates: Her er læsernes vildeste datinghistorier

DATING-TEMA: - Hun kunne ikke lide fisken, så hun pillede det af sushien og pressede det ned mellem bordrillerne, så det røg på gulvet, fortæller en læser om en af sine værste første dates. Læs alle de bizarre historier her

Ulrik Andersen og Betina Stjerne er to af Ekstra Bladets læsere, der er endt på en alt andet end succesfuld date - læs deres historier herunder. (Privafotos)
Ulrik Andersen og Betina Stjerne er to af Ekstra Bladets læsere, der er endt på en alt andet end succesfuld date - læs deres historier herunder. (Privafotos)

Har du oplevet at være på en bizar, sjov eller grænseoverskridende date? Så hører vi gerne fra dig. Send en mail til stes@eb.dk eller sms til 1224 (alm. takst)

- Jeg var på date og mødte en kvinde, der ikke svarede til sit billede (måske 10 år ældre og 20 kg tungere).

Sådan indleder 44-årige Ulrik Andersen historien om en date, der langt fra blev som forventet. Og det var ikke kun, fordi hun ikke lignede den kvinde, Ulrik havde forventet at møde.

Stor grafik: Sådan laver du den perfekte datingprofil  

- Hvad hun havde glemt at skrive til mig var, at hun næsten var døv. Så hver gang jeg sagde noget, råbte hun 'HVAAAAA???' Og jeg talte højere og højere, lidt pinligt i en restaurant. Da vi så skulle hvert til sit, bad hun mig lige stå helt stille ved en bil. Jeg tænkte 'øhhhhhh ok'. Så hev hun et kamera op og begyndte at tage billeder. Lige der sagde jeg stop og bad hende slette billederne. Den endte med hun løb sin vej. Det var sidste gang jeg var på net dating!!!!!, fortæller Ulrik Andersen.

Brugte ungdomsbillede
Og han er langt fra den eneste af Ekstra Bladets læsere, der har været på en date, der ikke endte som en succeshistorie.

- Har engang skulle på date med en mand, som jeg synes så ok ud fra det billede, han viste frem. Vi blev enige om, at han skulle komme og hente mig, og jeg kan godt afsløre, at jeg fik et chok! Han havde brugt et ungdomsbillede, og han havde lige ganget sig selv fem gange op i størrelse! Amen det var faktisk ubehageligt, skriver Betina Nicole Stjerne.

Smed sushi på gulvet
En anden læser fortæller:

- Var engang på date med en kvinde på en kendt sushi-restaurant i Kbh. Hun kunne bestemt ikke lide fisken og pillede fisken af risene og pressede det ned imellem bordrillerne, så det røg på gulvet, skriver Henrik Vang, som har været uheldig flere gange:

- En anden gang havde jeg været i rigtig god kontakt med en, på billedet, yderst smuk kvinde... Men da vi mødtes var det en 40 kilo tungere kønsskiftet person!!! Jeg kunne ikke få ét ord ud af min mund!

Lejlighed mindede om Randers Regnskov
29-årige Nadia fortæller, hvordan hun for fire år siden gik på en date med en fyr, som viste sig at være lige frisk nok.

- Jeg kørte ned til ham på en dejlig varm sommerdag og ringede på døren. Da han åbnede op, så lignede det på ingen måde den person jeg havde set på billederne fra Facebook, men jeg tænkte alligevel 'skidt pyt. Det handler jo ikke om udseendet. Han kan sagtens være rigtig flink, fortæller Nadia, som derfor fortsatte daten.

Det store datingoverblik: Sådan finder du kærligheden  

- Under middagen fortalte han mig så, at var blevet anmeldt for vold af sin ekskæreste, men det betød ikke noget, for han var blevet frikendt for det. I lejligheden var det helt drivhusagtigt, og der var ikke en kvadratmeter, hvor der ikke stod en plante af en eller anden art, og kondensen strømmede ned af vinduer og vægge. Hvis der havde været edderkopper og aber, så kunne det snildt have været en afdeling af Randers Regnskov. Jeg spurgte, om vi ikke kunne åbne et vindue, men det kunne vi ikke, for han ville ikke til at være forkølet, siger Nadia - men historien slutter ikke her.

'Hvis jeg vinder, skal du...'
- Bagefter foreslog fyren så, at vi skulle spille Trivial Pursuit, og det syntes jeg lød helt fint. Han spurgte så efter, hvad jeg ville have, hvis jeg vandt. 'Øh.. jamen.. så vil jeg have en øl på den cafe der ligger nede på hjørnet', svarede jeg - 'hvad vil du have?' Og så sagde fyren: 'Hvis jeg vinder, så skal du sutte pik på mig.' Jeg grinede, fordi jeg troede, det var noget, han sagde for sjov. Men han så helt seriøs ud og sagde: 'Du skal sutte min pik helt nede i din hals'.

Nadias historie fortsætter herefter med en desperat besked til en veninde, en løgn om venindens kæreste, der har kørt hende over, en akavet køretur mod skadestuen og en baggård, der bliver brugt som gemmested, indtil den mildest talt bizarre date er kørt hjem.

Slank og mørkhåret – eller...
Betina Stjerne har også prøvet at løbe ind i en mand, der var meget langt fra det, hun forventede. Hun mødte en mand på datingsitet Badoo, og de aftalte at mødes og gå en tur.

- Dagen kom, hvor han skulle hente mig, og jeg stod pænt og ventede på ham på p-pladsen. Da han kom kørende ind, tænkte jeg, at det ikke kunne være ham, men han vinkede til mig, fotæller Betina, der forud for daten havde set fire billeder af manden. Billeder, der viste sig at være 10-15 år gamle.

Svinede mænd på datingside - så fik hun en kæreste  

- Jeg ved ikke, om jeg skal løbe, skrige eller græde. Men jeg sætter mig ind i bilen og siger hej. Jeg er i chok og ved ikke rigtig, hvad jeg skal gøre af mig selv. Men han snakker, som om intet er galt og sidder nærmest og æder mig med øjnene, fortæller Betina om daten, der fandt sted sidste sommer.

- Jeg er normalt ikke bange for at åbne kæften, men jeg var mundlam. Ifølge billederne skulle denne mand være høj, mørkhåret, have en normal kropstørrelse og være ret nydelig at se på. Men ham, der hentede mig, vejede måske 150 kilo, var gråhåret og totalt nusset at se på. Manden kunne næsten ikke sidde bare rattet, fortæller Betina, som efter 10 minutter fik taget sig sammen og fortalt manden, at det simpelthen ikke er i orden at tage røven på folk på den måde, forklarer hun.

- Jeg sagde til ham, at han godt måtte køre mig retur igen, da jeg nægtede at bruge min tid på en, der ikke ville fremstå, som han virkelig var.

Mødtes på dating: Flyttede sammen efter en måned