Mødtes på dating: Flyttede sammen efter en måned

DATING-TEMA: Camilla og Morten mødte hinanden på dating.dk. Snart har de været sammen i fire år

Serviceassistent Camilla Mortensen og kæresten Morten Juhl Jørgensen, der er anlægsstruktør, kan snart fejre, at de har været sammen i fire år. De mødte hinanden på dating.dk og blev kærester på rekordtid.

Camilla Mortensen havde ellers kun været single få måneder, da hun tænkte, at hun ville prøve lykken på en datingside.

- Jeg tænkte, at jeg ikke havde noget at miste. Jeg havde været i et forhold på fire år, der lige var slut, og fandt bare ud af, at jeg er typen, der fungerer bedst, når jeg har nogen at dele livet med.

et samme tænkte Morten Juhl Jørgensen, der sad i samme by og heller ikke havde været fri på markedet i mere end en måneds tid, før han lavede en profil på datingsitet.

Der er et væld af muligheder, hvis du overvejer dating på nettet. Vagthund Det store datingoverblik: Sådan finder du kærligheden

- Jeg havde været i flere forhold, der måske ikke lige havde været så gode. Så jeg tænkte, at jeg ville prøve at se, om jeg havde mere held på nettet. Altså, man føler sig lidt mere tryg, når man sidder bag en computerskærm. Så er en afvisning heller ikke så slem, fortæller Morten Juhl Jørgensen.

Både Camilla og Morten fortæller, at de begge er generte typer, der ikke 'lige scorer i byen'.

- Jeg har arbejdet som bartender på Discotek IN (diskotek i København, red.) i gamle dage. Og har set, hvordan pigerne opfører sig, når de er fulde i byen. Så det var slet ikke noget for mig, siger Morten.

Oplevede en blotter
Camilla var ude på fire dates, før hun mødte Morten. Dates af mere og mindre heldig karakter.

- De var sådan set meget søde alle sammen. Men den ene havde lagt et foto på profilen, hvor han så meget højere ud, end han var. Så da vi mødtes, blev jeg lidt overrasket. Det var lidt kikset, siger hun og griner. På trods af sin relativt korte karierre på dating.dk nåede Camilla også at opleve de lidt mere skumle sider af datinglivet på nettet.

- Jeg skrev med en mand, som spurgte, om vi skulle chatte på MSN med kamera på. Det tænkte jeg, at der ikke kunne ske noget ved. Men da jeg så loggede på, stod han med sine ædlere dele lige oppe i hovedet på mig. Sådan nogle typer var der flere af, siger hun.

Se også: Stor grafik: Sådan laver du den perfekte datingprofil

For Morten var Camilla den første 'netdate'. Før parret mødtes skrev de sammen hver dag i tre uger. De var begge lidt for generte til at få sat et møde i stand, så en fælles bekendt tog affære og holdt en fest, så de to kunne møde hinanden på en 'naturlig' måde.

- Det var dejligt at se, at han lignede sig selv fra det foto, jeg havde set på profilen. Vi sad hele aftenen og snakkede sammen stille og roligt. Jeg synes, han var dejligt nede på jorden og meget nem at tale med. Det var nok det, jeg faldt for i første omgang, siger Camilla. De endte med at tage hjem sammen den aften.

Efter en måned, hvor de havde sørget for at se hinanden så meget som muligt, flyttede parret sammen.

- Vi var alligevel sammen hele tiden. Så det var dumt at betale for to boliger. Vi var på henholdsvis SU og elevløn dengang, siger Morten.

Opstartsproblemer
Det var dog ikke helt uden problemer for parret, at tingene gik så hurtigt.

- Vi skulle da lige slibe nogle kanter af og lære hinanden ordentlig at kende. Jeg var noget mistroisk i starten. Nok fordi jeg følte, at det var for godt til at være sandt. Og jeg var så bange for at miste Camilla. På den anden side lærte vi hinanden rigtig godt at kende meget hurtigt, fortæller Morten.

- Og så tror jeg også, at vi er blevet meget stærke af, at vi startede med at bo i et lille hummer på 25 kvm. Vi har ligesom arbejdet os op sammen, tilføjer Camilla.

Se også: Svinede mænd på datingside - så fik hun en kæreste  

I dag bor parret i en stor lejlighed i Frederikssund. De er begge færdige med deres uddannelse og har et arbejde. De betragter sig stadig som nyforelskede.

- Det er simpelthen så dejligt at have nogen at komme hjem til hver dag, lyder det fra Morten.

- Vi har et dejligt liv lige nu. Vores hjem og økonomi er i orden, vi har mange fælles interesser, og det kører bare derudad, siger Camilla.

- Hvad med børn?

- Jeg er da klar til at stifte familie, siger Morten.

- Jeg vil gerne vente lidt endnu. Ægteskab og børn er meget voksent. Lige nu vil jeg bare gerne nyde, at vi er os. Det andet kan tids nok komme, siger hun.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere