Svinede mænd på datingside - så fik hun en kæreste

DATING-TEMA: Tone og Dennis Haagensen mødte hinanden via dating.dk og har nu været sammen i snart ni år

Til august har Tone og Dennis været sammen i ni år. De bor med deres to døtre i Jægerspris. (Foto: Klavs Bo Christensen)
Til august har Tone og Dennis været sammen i ni år. De bor med deres to døtre i Jægerspris. (Foto: Klavs Bo Christensen)

Tone Haagensen skulle gruelig mange dates igennem, før hun fandt sin soulmate. Hun nåede tilmed at blive 'nærmest afhængig' af at tjekke og svare på breve, som hun fik i indboksen på sin profil på dating.dk. Men på trods af, at Tone engang imellem var på flere dates om ugen, var der intet, som blev til noget seriøst. Og en dag fik hun bare nok af, at der var flere sextilbud, end der var kærlighedshenvendelser.

- Jeg var så træt af mænd. Jeg havde været single i et stykke tid og havde været på mindst 100 dates, uden at der var kommet noget ud af det. Så jeg tænkte efterhånden, at jeg ALDRIG ville finde en kæreste. Derfor sendte jeg en sviner ud på dating.dks SMS-tjeneste med ordene: 'Hvorfor skal alle fyre gå så meget op i sex. Er der virkelig ikke nogle fyre, som ikke bare vil bruge en som onaniredskab', fortæller Tone Haagensen til Ekstra Bladet i forbindelse med vores store sommertema om dating.

Date med 'Bumse-Ebbe'
- Jeg havde nok lige haft en stribe af dårlige oplevelser. Blandt andet en date, som kun varede tre kvarter, fordi vi nærmest kom op at skændes efter fem minutter. Og så var der 'Bumse-Ebbe', som begyndte at snakke frækt, inden vi knap nok havde sat os ned. Jeg vidste, da jeg så ham, at jeg aldrig ville se ham igen, men jeg kunne ikke lide bare at gå. Og da vi sad i biografen, mærkede jeg pludselig hans kolde, klamme hånd på mit knæ. Puha, lyder det.

Tone, der i dag arbejder som kontorassistent, forklarer i samme ombæring, at hun også nåede at have mange gode oplevelser på dating, og at hun aldrig har set det som et tabu at date på den måde.

- Jeg har mødt alle mine kærester på den måde, og det er det eneste rigtige for mig. Jeg er ikke så udadvendt, så det er bare trygt at sidde bag en skærm og skrive med folk. Man bliver mere modig i sine spørgsmål og kan nemmere tåle en afvisning, end hvis man stod face to face på en bar.

Mødtes efter tre dage
Det er nu ni år siden, at Tone havde sin profil. Få minutter efter, at hun sendte sin arrige sms afsted, lå der et interessant brev i hendes inbox. Det var fra Dennis Haagensen, der på det tidspunkt havde været single i fire-fem år og også var helt klar til den store kærlighed.

- Jeg lavede sådan set bare en profil på dating.dk, fordi det var nyt dengang. Så jeg måtte ligesom være med på det, alle talte om. Men lige den dag var jeg faktisk inde for at slette min profil. Jeg var træt af alle reklamerne på siden, og at man skulle betale for alle mulige ekstra tjenester. Men lige da jeg havde logget ind, så jeg denne her besked fra Tone om, at hun var træt af, at alle mænd kun tænkte på sex eller sådan noget. Det synes jeg var ret sjovt. Så jeg gik ind og læste hendes profil, fortæller Dennis Haagensen, der arbejder i EL-giganten.

Det har han aldrig fortrudt.

Tone og Dennis skrev sammen i tre dage på mail og chat, før de aftalte at mødes på Torvecafeen i Hvidovre. For Tone var daten en af mange, mens det for Dennis var første gang, at han var på date med et 'fremmed menneske'.

- Jeg husker ligeså tydeligt, da jeg så hende, at jeg tænkte. 'Wauw, hvor ser hun sød og dejlig ud. Meget pænere end på billedet. Hun er way out of my league', fortæller Dennis og griner.

- Det første, jeg tænkte, var: 'Shit han er høj', husker Tone. (Dennis er 1.95 og 30 cm. højere end Tone).

Parret drak en kop kaffe og tullede derefter rundt i Zoo City og kiggede på dyr. Om aftenen endte de hjemme hos Tone, hvor de lå og snakkede og kyssede i flere timer.

- Og så lå det ligesom i luften, at vi var kærester, fortæller hun.

Hurtigt bryllup
Efter lidt over en måned flyttede parret sammen, på deres tre-måneders dag blev de forlovet og på deres et-årsdag var deres familier og venner inviteret til bryllup.

- Min mor synes nok, det gik lidt stærkt. Og der var nok ikke mange, der troede, at vores forhold ville holde, siger Tone og fortsætter:

- Men for os var det bare det helt rigtige. Vi tænker simpelthen helt ens og har præcis de samme interesser. Hvis vi ikke havde været kærester ville vi have været tvillinger. Vi har tilmed fødselsdag dagen efter hinanden.

- Det var bare helt naturligt. Vi var sammen hele tiden og savnede hinanden, når vi ikke var. Og selvom jeg var ret sikker på vores kærlighed, var jeg sindssygt nervøs, da jeg friede. Jeg havde inviteret Tone ud at spise og ville falde på knæ midt i restauranten. Men så fik jeg kolde fødder og turde ikke alligevel. Så det blev da vi var kommet hjem, og Tone lå på sofaen. Men det var nu også meget romantisk, siger Dennis.

Dennis om Tones datingprofil:

- Jeg tjekkede den jo nærmest ved et tilfælde, men synes, den var helt vildt sjov. Jeg tænkte, at hun havde en fed humor, og som den stavenazi jeg er, kiggede jeg også på grammatikken. Der blev hun også godkendt. På fotoet så hun bare sød og naturlig ud. Hun var ikke dullet som mange andre og havde meget charmerende øjne.

Uddrag fra Dennis' profiltekst: (Se resten som foto ovenover artiklen)

'Du har sikkert allerede været nede og kigge på billedet, og er du ikke løbet skrigende bort, så skal du vide, at jeg er rasende ufotogen. Jeg har 11 års klassebilleder med undtagelse af ét, hvor jeg ligner en Quasimodo på en dårlig hårdag. Undtagelsen? jeg var syg da fotoet blev taget...'

Dennis om sin egen profil: '
- Til at starte med var den bare kedelig og intetsigende, men så tænkte jeg, at jeg måtte tage mig lidt sammen og opdatere den. Så jeg fokuserede på at fremhæve svage sider som noget positivt. Jeg er ikke ligefrem en skønhedsåbenbaring, så jeg tænkte, at humor ville være et hit. Med hensyn til foto, skulle det bare være et, der lignede mest muligt. Jeg fik ikke taget et nyt til lejligheden.

Tone om Dennis profil:
- Jeg synes egentlig ikke, han så så godt ud på billedet. Jeg synes umiddelbart, han var alt for høj til mig, så det var mere det, han skrev, jeg tændte på. Han var vildt flabet og sjov, så der var ingen tvivl om, at jeg gerne ville møde ham. Og da jeg så ham, var han meget pænere i virkeligheden. Men jeg blev stadig overrasket over højden - og de store hænder og fødder.

Tones profiltekst:
- Hvidkalket ejendom i forstaden søger ny ejer. Den tidligere ejer flyttede fra huset for lidt over et år siden og ejendommen kunne nu godt bruge en kærlig hånd. Den er temmelig rummelig med både anseelig altan og stor baghave. Der kan til tider være en del skygge på øverste etage, og dette skal kunne accepteres af en ny ejer. Efter skygge kommer for det meste sol.

Den nye ejer forventes at være en mand mellem 25 og 35 år. Han skal kunne tage sig pænt af ejendommen, der til tider kan være en smule skrøbelig

Hvis du kunne tænke dig at besigtige boligen, er du velkommen til at kontakte mig her, så finder vi tid til en fremvisning.

Tone om sin egen profil:
- Jeg kan huske, at jeg tænkte, hvordan jeg kunne sælge mig selv bedst. så jeg bad faktisk en ekskæreste om hjælp til at skrive teksten. Jeg vidste, at den skulle være sjov og lidt speciel for at få opmærksomhed, så det gik jeg meget op i. Til gengæld var jeg mere ligeglad med fotoet. Jeg brugte et jeg havde, som lignede mest muligt. Jeg har aldrig været så glad for at blive fotograferet, så jeg gik ikke op i at få taget et nyt til min profil.

1 af 3 Det er lykkedes for Dennis at genskabe sin profil, så vi kan få lov at læse med hvilke ord, han imponerede Tone. (Privatfoto)
2 af 3 Tones profilbillede fra dengang, hun var på dating.dk. (Privatfoto)
3 af 3 Til august har Tone og Dennis været sammen i ni år. De bor med deres to døtre i Jægerspris. (Foto: Klavs Bo Christensen)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere