Annonce:
Annonce:

Vilde kvinder: Jeremy - vi køber dig ud af spjældet

Kommentar fra amerikansk kvinde til Jeremy Meeks kriminelle løbebane: 'Totalt spild af et godt udseende og penis.'

Dette politifoto af Jeremy Meeks har gjort kvinderne vilde itrussen. Nu spredets billedet med lynets hast over hele verden.(Foto: Politiet i Stockton)
Dette politifoto af Jeremy Meeks har gjort kvinderne vilde itrussen. Nu spredets billedet med lynets hast over hele verden.(Foto: Politiet i Stockton)
Annonce:
Følg Samfund

Den 30-årige storkriminelle og voldelige Jeremy Meeks fra Californien kommer ikke til at kede sig uden kvindelige bekendtskaber, når han engang bliver løsladt fra fængslet.

Fange-foto gør pigerne vilde i trussen

Kvinder over hele verden er helt vilde med den åbenbart meget smukke mand. På flere forskellige Facebook-sider drøfter kvinderne for øjeblikket, hvordan de skal få samlet de fem millioner kroner ind i kaution, som dommeren har stillet. Også Meeks mor opfordrer til at der bliver samlet ind.

(Artiklen fortsætter under billedet)Jeremy Meeks med sin mor.
Jeremy Meeks med sin mor.


Meeks blev sammen med tre andre mænd anholdt i onsdags for ulovlig våbenbesiddelse. Og siden politiet i Stockton lagde billederne af de kriminelle mænd ud på deres Facebook-side, så er kvinderne blevet rigtig vilde i trusserne.

Annonce:

Det er nu kun Jeremy Meeks, som kvinderne interesserer sig for. 35.000 har foreløbig været inde for at studere fotoet af ham alene på politiets side. Han får alle 'likes.'

(artiklen fortsætter under billedet)Jeremy Meeks sammen med de tre andre gerningsmænd. Det er nu kun Jeremy, som kvinder fra hele verden har kastet deres kærlighed på. (Politifotos)
Jeremy Meeks sammen med de tre andre gerningsmænd. Det er nu kun Jeremy, som kvinder fra hele verden har kastet deres kærlighed på. (Politifotos)


Og kvinderne lægger ikke skjul på, at de 'elsker' manden med de smukke blå øjne, høje kindben og fremtrædende hage.Tara Michelle er vild begejstret for fangen:

'Han er super. Jeg er parat til at betale hans kaution og bøder - men så skal han også være min.' Shanita Nelson går en tand videre: 'Totalt spild af et godt udseende og penis.'

Georgie Frew skriver: 'Arrester mig for våbenbesiddelse, please.' Rachel Perez: 'Kriminel eller ej. Jeg nyder denne perfekte skulptur af en mand. På vegne af alle de smukke kvinder i Australien vil jeg gerne sige tak til Stockton Politi for at bringe dette foto.'

Tab ikke sæben
Barbara van Riemsdijk hæfter sig ved mandens øjne: 'Sådan et spild. Han har ikke brug for andre våben end sine øjne.'

Annonce:

Angie Nigtofl opfordrer Jeremy til at passe på bøsserne i fængslet: 'Hold kæft hvor er han dog sexet. Men tab ikke sæben.'

Jeremy Meeks blev anholdt i Stockton-området onsdag og skal i dag fredag stilles for en dommer på ny. Men det kan LaDanya Hyatte åbenbart ikke vente på: 'Hvornår er der besøgstid. Jeg bor kun en times kørsel fra Stockton.' Connie McBride: 'Jeg er ved at booke flybillet nu.'

Tina Justtopretty: 'Luk ham ud nu. Han er alt for dejlig til fængslet.'

Samtidig er nogle af kvinderne begyndte at lege med Jeremys billede i Photoshop. Her er han blandt andet blevet manipuleret i andet tøj i en falsk Calvin Klein reklame.

(Artiklen fortsætter under billedet)Kvinderne har haft gang i Photoshop. Her er Jeremy blevet manipuleret fra at være storkriminel til at være model for Calvin Klein.
Kvinderne har haft gang i Photoshop. Her er Jeremy blevet manipuleret fra at være storkriminel til at være model for Calvin Klein.


Politiet i Stockton ser nu med knapt så begejstrede øjne på den kriminelle fange.

- Han er en af de mest voldelige kriminelle, vi har her i området, siger Joseph Silva, der er talsmand for politiet.

Annonce:

De fire mænd bliver i flere amerikanske medier sat i forbindelse med bandekriminalitet. Det er uvist, hvor længe Jeremy Meeks kommer til at tilbringe bag tremmer - med mindre han altså bliver løskøbt gennem en indsamling.

Mændene blev anholdt under en særlig politiaktion med kodeordet 'Operation Våbenhvile.'

Det er uvist om Jeremy Meeks overhovedet er klar over, at fangefotoet af ham nu spreder sig med lynets hast over store dele af kloden.

Hvad synes du om Jeremy Meeks udseende?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Digital arrogance har skabt et samfund med A- og B-borgere
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: