Tinder-date lappede Tinas cykel: Nu de kærester

DATING-TEMA: Tina er lykkelig. Hun har nemlig fundet kærligheden på app'en Tinder

Tina prøvede én Tinder-date og fandt lykken (Foto: Privat)
Tina prøvede én Tinder-date og fandt lykken (Foto: Privat)

24-årige Tina havde aldrig forestillet sig, at hun efter blot tre uger, som bruger på datingapp'en Tinder, skulle finde kærligheden.

Men i dag har hun og kæresten været sammen i et par måneder - og det føles som det helt rigtige, fortæller hun til Ekstra Bladet.

- Jeg havde været på Tinder et par uger, mest bare for sjov om aftenen, og da jeg 'likede' min nuværende kæreste, så var der et match, fortæller Tina til Ekstra Bladet.

Tinder fungerer sådan, at man kan 'swipe' til højre og se alle profilbillederne, men det er først, når man 'liker' et billede, og den anden 'liker' igen, at der er et match, og chatten kan begynde.

- Han skrev til mig, at han var glad for, at jeg likede tilbage, og så skrev vi frem og tilbage og blev venner på Facebook, hvor det er lettere at kommunikere. Efter 10-dages tid mødtes vi.

Første date på tinder- og sidste
Tina forklarer, at hun havde været ude for en cykelpunktering, men lapningen skulle hendes date nok sørge for. Derfor var den første date hjemme hos Tina, hvor skaden blev udbedret.

- Var der kemi mellem jer det samme?

- Jeg har aldrig mødt et andet menneske, hvor kemien opstod så pludseligt. Vi sad til omkring midnat en helt almindelig onsdag og bare snakkede, fniser hun.

Tina faldt især for, at hendes 33-årige date var selvstændig og målrettet med livet.

- Det betød noget for mig, fordi det giver indhold til livet, mener hun.

Ikke god nok lapning
Efter den første date blev Tina nødt til at skrive til fyren allerede dagen efter.

- Lapningen holdt ikke, så han kom endnu engang hjem til mig for at reparerer cyklen - og så var jeg solgt.

Siden den dag har de snakket sammen hver dag og været kærester i knap et par måneder nu. Tina synes, at selv om Tinder er overfladisk og sjov underholdning, så kan der komme noget seriøst ud af det.

- Selv om det handler om udseende lige i starten, så kan man stadig målrette sig efter afstand og alder. Samtidig er Tinder ikke så seriøst med profiltekst og så noget, mener hun.

100 match på Tinder
Selv om Tina dog kun nåede at bruge app'en i nogle uger, så nåede hun alligevel at få 100 match.

- Man kan godt 'like' lidt for hurtigt, og så får man nogle underlige match. Men hvis de skrev, så lod jeg bare være med at svare, forklarer hun.

Hun var også noget overrasket over, hvor ligetil mændene kan være på datingapp'en.

- Der var en, som ikke var bange for at skrive, at han lige kunne komme forbi hurtig, men så svarede jeg, at jeg nok var den forkerte til dette.

- Det sjove ved Tinder er, at der er så mange forskellige mennesker, og det er forskelligt, hvad man søger. Nogle bruger det til at finde venskaber, andre bruger det til at finde sex eller en kæreste. Jeg fandt den skønneste fyr, hvilket  jeg ikke havde regnet med, fortæller hun.