Annonce:
Annonce:

Sebastian døde før eksamen: Så tog kammeraterne hans hue med på køretur

Da Sebastian Reuss-Ziegler døde i november, gav hans klassekammerater og Sebastians familie et løfte

Sebastians familie og venner var enige om, at Sebastians studenterhue skulle med ud og køre i vogn, når han nu ikke selv kunne. Her kan du se en reportage fra dagen, hvor Sebastians familie - anført af hans mor, Unni Reuss - tager imod 3.T, inden vognturen fortsætter med Sebastians hue ombord. På turen mindes Sebastian af vennerne - blandt andre hans gode veninde Jessica Nikolajsen.
Annonce:
Følg Samfund

Se de glade og respektfulde studenter i tv-indslaget herover

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Det behøver ikke altid at handle om 12-taller og store studie-drømme. Det beviste 3.T på HTX Sukkertoppen i Valby i går eftermiddag, da de var ude at fejre en af livets første store begivenheder på ladet af en lastvogn.

Her indfriede de nemlig et løfte, som de gav Sebastian Reuss-Zieglers familie og hinanden, efter Sebastian døde pludseligt 1. november sidste år. Kun 18 år gammel.

Løftet gik ud på, at Sebastians hue skulle med ud og køre i hans sted, når de tog af sted på studenterkørsel fredag 27. juni.

Annonce:

Derfor kunne Sebastians mor, Unni Reuss, sammen med familien i går tage imod en flok glade og højtråbende, men respektfulde unge mennesker til drinks og lækkerier hjemme i familiens have i Hvidovre, hvor Ekstra Bladet var inviteret med.

- Der er skrevet en del om superstudenter med masser af 12-taller. Det giver mig lyst til at fortælle, hvad en superstudent også kan være. I min verden er årets superstudenter hele 3.T på HTX Sukkertoppen i Valby. Unge mennesker føler stærkt i nuet, men kommer ofte hurtigt videre. Men ikke disse fantastiske unge mennesker, fortæller Unni Reuss.

Tårerne begyndte at trille hos flere af dem. Men de, der var hårdest ramt, blev hurtigt omringet af kammeraterne med skulderklap og et ’Er du okay?’. Og Sebastians mor, Unni Reuss, serverede sin søns yndlingsdrink ’Jägerbombs’ for kammeraterne.

Læs mere i EKSTRA:

Mor holdt studenterfest for sin døde søn: Kammeraterne tog Sebastians hue med

- Sådan døde Sebastian

- Bedsteveninden og klassekammeraten: Vi havde et særligt bånd

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: