Rørende: Far fik nye billeder af afdød datter

En far bad om hjælp til at få photoshoppet tuber og slanger på et billede af sin netop afdøde datter - og responsen, han fik, var overvældende

Lille Sophia blev kun seks uger gammel og nåede aldrig at opleve livet uden for hospitalets fire vægge.

Så da hun døde stod forældrene alene tilbage - med fotos fyldt med tuber og slanger som det eneste minde om deres lille datter.

Det fik faren Nathan Steffel til at komme med en bøn på det sociale medie Reddit. Han postede et billede af de lille pige - viklet ind i hospitalsudstyr - og spurgte brugerne, om der mon var en, der kunne hjælpe ham med at få photoshoppet tuber og slanger væk fra billedet.

Det skriver The Telegraph.

- Hun var på venteliste til en ny lever, da hun døde af komplikationer, skrev faren blandt andet til billedet.

Og responsen, han fik, slog benene væk under ham.

På tre dage har hans indlæg fået næsten 3000 kommentarer - nogle blot med kondolencer, andre med et photoshoppet, malet eller tegnet billede af datteren. Du kan se et udsnit længere nede i artiklen.

- Jeg kunne ikke sove uden i det mindste at prøve (at photoshoppe, red.), skrev en, mens en anden skrev:

- Jeg læser dette fra barselsgangen. Vores baby er 23 timer gammel. Jeg kan ikke forestille mig, hvordan du må have det.

Selv forklarer Nathan Steffel, at han og konen er overvældet og nu planlægger at hænge de bedste af billederne op derhjemme.

- Jeg ønskede ikke al den omtale, jeg ville blot have et billede, siger Nathan Steffel til Today.

- Men min kone og jeg er så taknemmelige for, at så mange mennesker tog tid ud af deres liv for enten at sende en besked eller en fantastisk tegning. De kunne ikke have gjort denne far lykkeligere, lyder det videre.

Se et udsnit af de mange billeder her - originalbilledet er øverst i artiklen

 

Se hele Reddit-tråden her

0 kommentarer
Vis kommentarer