FDM: Vi klynker ikke

FDM afviser den kritik, som Hans Engell sender af sted i dagens udgave af Ekstra Bladet

FDM tager nu til genmæle, efter Hans Engell i dagens udgave af Ekstra Bladet beskylder dem for ynk og klynk. (Foto: Ekstra Bladet)
FDM tager nu til genmæle, efter Hans Engell i dagens udgave af Ekstra Bladet beskylder dem for ynk og klynk. (Foto: Ekstra Bladet)

Ekstra Bladets politiske kommentator Hans Engell langer i dag hårdt ud efter bilisternes egen organisation, FDM, hvis klynken over en mulig kommende tysk vejafgift, han tildeler nul stjerner ud af seks.

Engell mener, at FDM bør skrue ned for hykleriet og i stedet koncentrere indsatsen om hjemlige problemer. Han mener blandt andet, at bilisterne bliver flået på både Storebælts- og Øresundsbroen. Der er tale om 'ågerkarle-priser. Og Øresundsbroen takstsystem er så kringlet, at man skal være svensker for at finde ud af det.'

Hans Engell mener endda, det er 'flot, at tyskerne i modsætning til andre lande har ladet 170 millioner bilister om året køre gennem landet uden at tage penge for det.'

Men FDM mener ikke, at der er tale om ynk og klynk. Det skriver FDM's  administrerende direktør Thomas Møller Thomsen til Ekstra Bladet.

- FDMs kritik af forslaget handler dog ikke om ynk, men om en bekymring på de danske bilisters vegne og en reel kritik af et tiltag, som kun rammer udlændinge. På de danske betalingsbroer, franske motorveje og andre strækninger med betaling er det nemlig alle, der skal betale og staten kompenserer ikke egne borgere, som tyskerne har i sinde at gøre, skriver Thomas Møller Thomsen.

Hvad mener du om tyskernes kommende vejafgift? Er det fair, at tyskerne vil have penge for brug af veje, eller ender det med at alle lande så indfører vejafgifter til hinder for den frie bevægelighed?

Læs hele Thomas Møller Thomsens svar herunder:

0 kommentarer
Vis kommentarer