Annonce:
Annonce:

Jubler over natmand på Q8: Tak fordi du er som du er!

Jacob på Q8 i Farum hyldes på Facebook, fordi han gør en forskel

(Foto: Privat)
(Foto: Privat)
Annonce:
Følg Samfund

Der er rundt om i Danmark mennesker, der dagligt gør en positiv forskel for dem, som de kommer i kontakt med.

En af dem er Jacob, der er natmand på en Q8-tankstation i Farum, og i dag kan se sig selv hyldet på Facebook som en af hverdagens oversete helte.

Afsenderen er Stina Løve, der på Q8's Facebook-side har skrevet en længere hyldest af tankpasseren, og som ikke bare har udløst over 2000 likes, men også en stor mængde kommentarer. Blandt dem også fra kunder, der giver Stina fuldstændigt ret i, at Jacob er noget helt særligt.

Kassemedarbejder i Bilka hyldes på Facebook  

- Jakob spørger ind til alle mennesker, der kommer omkring ting i deres liv og dem selv, uden at gå over grænsen, og han husker altid hvad man køber eller har købt, skriver Stina blandt andet og fremhæver hans helt unikke tag på de forskellige kunder, der kommer i butikken om natten.

Annonce:

- Jeg skulle have 2 kyllingespyd da 3 "hårde" indvandrerdrenge, som åbenbart også elsker at snakke med Jakob. Jeg er en ung pige og straks begynder de 3 gutter at gøre sig til og vise de er til, og på en måde nærmest gøre Jakob til grin, SELVOM de egentlig rigtig godt kan lide ham. Jeg ignorerer dem og Jakob griner bare. Da de går ud af butikken siger jeg "hold kæft nogen klaphatte" og i stedet for Jakob taler mig efter munden , siger han "de er bare unge og synes du er en flot pige, det gør dem usikre og de reagerer ved at gøre sig højere på andres bekostning, de er søde, når man lære dem af kende" - hvem siger sådan om nogen der nærmest lige har gjort en til grin? DET GØR JAKOB!, lyder det blandt andet fra Stina.

En anden gang havde han lavet en liste med restauranter i Egypten til Stina, fordi hun havde fortalt at hun havde overvejet at tage derned på ferie.

 

Det kunne skyldes, at Stina er Stina, men reaktionerne på hendes opslag på Facebook afslører, at hun langt fra er den eneste i Farum, der er begejstret for natmanden på Q8.

'Jakob er en af de mest livsbekræftende mennesker jeg kender! Nu arbejder jeg en del om natten, og han redder altid en hård nat med et kæmpe smil og en sjov snak! Han er uden tvivl en af de sejeste mennesker jeg kender! Hans glæde og engagement i hans arbejde er der virkelig mange andre som kunne lære noget af!', lyder det fra en.

'Han har altid det dejligste smil og et fantastisk humør!! Der burde være mange flere som ham !', skriver en anden.

Ærlighed gør en forskel
Hos Q8 er man ikke overraskende glade for roserne, og begejstrede for Jacob.

Annonce:

- Det kom ikke bag på mig, når nu jeg kender Jacob, forklarer Jacobs chef på tankstationen i Farum, Kathrine Hindsig, til Ekstra Bladet og løfter lidt af sløret for, hvad Jacob kan, der gør en forskel.

- Han er god til at tackle kunderne på en ærlig måde. Han er rigtigt god til at observere kunderne, og er du glad og positiv, så får du en varm modtagelse, men han siger også fra, hvis noget ikke er ok.

Kender du også en, der gør en forskel for andre i hverdagen, så send en mail til sss@eb.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: