Annonce:
Annonce:

Biva genopstår

Det konkursramte møbelhus genopstår et år efter konkursen.

Annonce:
Følg Samfund

Det er blot et år siden, at møbelkæden Biva gik konkurs, men nu forsøger to tidligere Biva-butikschefer at genoplive butikskæden.

Det var ellers med en hob at utilfredse kunder, at Biva drejede nøglen sidste år. Konkursen betød nemlig at et hav af kunder måtte se deres betalte vare blive en del af det millionstore konkursbo, der kom i kølvandet. Men det afskrækker tilsyneladende ikke de nye ejere.

 

- Selvom Biva måtte gå konkurs, var der mange kunder, som var glade for firmaet. Og vi mener, at det er så stort et navn, at der er mulighed for at gøre det trendy igen, siger Jesper Jørgensen, der er direktør i det nye Biva.

Annonce:

Sammen med Rene Lenn Furbo er han stifter af Biva, der i sin tidligere version udmærkede sig ved at vinde prisen for Danmarks dårligste reklame syv år i træk. Jesper Jørgensen lover i imidlertid, at danskerne slipper for at se de to nyslåede ejere på de bonede reklamegulve.

Biva nægter at udlevere betalt vare: Du kan købe den igen  

- Vi er fulde af respekt for Mille, der var på skærmen. Det blev kåret som Danmarks værste reklame syv år i træk. Man kan selvfølgelig sige, at dårlig pr også er pr, men vi vil lave en mere moderne virksomhed med moderne platforme, siger han.

 

Biva bliver i første omgang en online-butik, men inden for et år er det meningen, at der skal åbnes en række showrooms, så kunderne kan prøve møblerne. Ud over de to stiftere er der angiveligt nogle investorer bag den nye satsning. De er imidlertid ikke vilde med at få deres navn frem, lader Jesper Jørgensen forstå.

- De ønsker ikke at være offentlige kendte, siger han.

 

Annonce:

Jesper Jørgensen oplyser desuden, at de to nye ejere har betalt for det konkursbefængte Biva-navn, han ønsker imidlertid ikke at løfte sløret for, hvor meget det har kostet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: