Ferieparadis forarger igen: Badegæster knalder i vandkanten

Er det i orden at dyrke sex iblandt andre badegæster? Det mente et par i spanske Magaluf tilsyneladende

(Foto: The Sun)

Slip hæmningerne løs. Det synes at være mantraet i det spanske ferieparadis Magaluf på Mallorcas vestkyst, hvortil titusinder af unge hver sommer valfarter.

Byen, der i vinterhalvåret primært beboes af pensionister, men om sommeren forvandles til et sandt teenage-festmekka, er allerede berygtet for sine fulde mennesker, drukulykker og seksuelle udskejelser.

Særligt sidstnævnte har denne sommer vakt stor forargelse i Storbritannien, hvorfra størstedelen af feriegæsterne traditionel kommer, og da en irsk pige i begyndelsen af juli gav 24 blowjobs til forskellige unge mænd, gik ørigets tabloidmedier nærmest amok.


Den irske piges endte, støttet af forældrene, med offentligt at undskylde sin opførelse på dansegulvet, efter videoen ovenfor røg ud på alverdens medier.

Nu er den så gal igen. Det er engelske The Sun, der har fanget et par i - helt skamløst - at dyrke sex midt imellem strandstole og andre badende unge og familier.

Så vild er festen på Mallorca

Og ud fra optagelserne at dømme lader de to ikke til at bekymre sig det mindste om andre end hinanden. Ren kærlighed - eller hvad mener du?

Er det i orden at dyrke sex på et offentligt sted som stranden i Magaluf?