Her er de sjoveste Kähler-jokes

Vasegate satte sindene i kog, men også gang i de kreative hoveder

Tatovøren Kenn Egtved er blandt de danskere, som hurtigt snittet til at lave lidt sjov med Kählers jubilæumsvase.

Det startede som et stormløb på Imerco for at få fingre i en af de få jubilæumsvaser fra Kähler, der fortsat var udbudt til salg, og endte med at få det værste - og det bedste - frem i danskerne.

Se også: Imerco efter Facebook-stormvejr: Aldrig oplevet noget lignende

Mens vrede kunder stimlede sammen på Imercos Facebook-side og luftede deres frustrationer over, at de var strandet i en virtuel kø på isenkramkædens webshop,  begyndte andre at more sig voldsomt over omfanget af hysteriet.

Narrede Facebook-brugere
En af dem er Kenn Egtved, der ikke kunne lade være med at udnytte Kähler-debatten til at lave lidt sjov og samtidig gratis reklame for sin virksomhed, House of Ink.

Han og kollegaen Jesper Schumann besluttede sig derfor for at udlove en af de eftertragtede vaser til en heldig besøgende på tato-salonens hjemmeside.

I en Facebook-video kan man se, hvordan tatovøren på meget uheldig vis taber og smadrer vasen - noget som hurtigt affødte massevis af kommentarer fra andre Facebook-brugere.

- Det var mest kvinder, der gik amok. 95 procent syntes det er sjovt - fem procent syntes, det var barnligt at gå ud at købe noget for at bare smadre, fortæller Kenn Egtved.

Hvad han først i dag onsdag har afsløret var, at vasen var en ganske 'amindelig', lyserød Kähler-vase, som han og kollegaen bare havde malet i jubilæumsfarver.

- Jeg tænkte bare, hvordan kan man forarge folk og samtidig lave lidt gratis reklame for sin virksomhed, fortæller Kenn Egtved.

Virksomheder legede med
Andre store selskaber spottede ligeledes hurtigt muligheden for at lave gæk til helt almindelige danskere med kreativt overskud.

Se også: Jagt på jubilæumsvase var som en One Direction-koncert

Også Carlsberg greb chancen, og hoppede på vasegate, hvilket i øvrigt kastede endnu mere humor af sig fra deres følgere på Facebook.

Oveni kommer så alle de kommentarer, der blandt andet gør Imercos egen Facebook-side til festligt tidsfordriv.

- Gider nogen tilkalde Guinness? Det her må da være den største kollektive husmoder-psykose i mands minde, skriver en.

Se også: Nu sælges Kähler-vaserne for op til fem gange så meget

Og så er der dem, der slet ikke ville have en vase:

- Fedt ... her har jeg brugt hele dagen på at købe en æggekoger. Og det har ikke været muligt grundet en skide vase, som det tørt konstateres fra en.

Vi er sikre på, at der rundt om på de sociale medier og ikke mindst blandt Ekstra Bladets egne læsere gemmer sig endnu flere humoristiske input på vasehysteriet. Del de bedste i kommentarfeltet under artiklen eller på vores Facebook-side.

 

1 af 2 Kenn Egtved kunne lade være med at udnytte Kähler-debatten til at lave lidt sjov og samtidig gratis reklame for sin virksomhed, House of Ink. (Foto: Privat)
2 af 2 Kreativiteten i kølvandet på de seneste dages vasehysteri har ikke fejlet noget. (Foto fra Facebook @Tak rock!)
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen