TV: Hudløst ærlig dokumentar viser Ekstra Bladet indefra

En ny dokumentarfilm følger på tætteste hold Ekstra Bladet gennem et af avisens mest turbulente år

TV: Hudløst ærlig dokumentar viser Ekstra Bladet indefra

Har du nogensinde tænkt over, hvordan hverdagen på landets største tabloide medie forløber?

Hvordan håndteres nyhederne, hvordan opstår idéerne, hvordan formes historierne, og hvordan tackler avisens medarbejdere de mange etiske dilemmaer, de står i hver eneste dag?

Det kan du nu få svar på i en ny hudløs ærlig dokumentarfilm om tabloidavisen med titlen 'Ekstra Bladet - uden for citat'.

Her giver Ekstra Bladet et helt unikt indblik i hverdagen på redaktionen, hvor målet hver dag er at forsøge at sætte dagsordenen i Danmark og finde det rette miks af nyheder, afsløringer og kulørt stof.

Filmen følger også den hårde kamp for papiravisens 'overlevelse' i en verden, der bliver mere og mere digital.

- Vi har først og fremmest sagt ja til filmen, fordi vi ikke har noget at skjule. Jeg tror, at folk vil synes, at det er et fantastisk indblik på godt og ondt af, hvad vi foretager os her på Ekstra Bladet.

- Vi kræver, at politikere og magthavere i det her land giver os adgang til deres inderste rum, og derfor synes vi også, at det er helt naturligt, at Ekstra Bladet gør det, siger chefredaktør Poul Madsen.

Det er dokumentaristen Mikala Krogh, der står bag filmen. Hun har i et år fulgt dagligdagen på tabloidavisen, som danskerne elsker at hade.

Den 1. oktober får 'Ekstra Bladet - uden for citat' premiere i landets biografer.

Se traileren til den afslørende og ærlige film over artiklen.


Her kan du se Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen udtale sig om dokumentaren