Stadig trafikproblemer efter skybrud: Kør i god tid

Der er stadig et oprydningsarbejde i gang nogle steder rundt i landet efter weekendens skybrud, og billister skal særligt undgå Helsingør-motorvejens inderste bid

København natten til søndag. (Foto: Kenneth Meyer)

Det voldsomme skybrud natten mellem lørdag og søndag skaber stadig nogle problemer i trafikken her mandag morgen.

- Der har været spærret mellem Hans Knudsens Plads, og Helsingør-motorvejens frakørsel 2, det der hedder Tuborgvej siden i går, og der er stadig spærret i begge retninger. De har fået tømt vandet væk, men der er del oprydningsarbejde, så vejen igen er sikker at køre på, siger Kenneth Krohn Oldgreen fra Vejdirektoratets Trafikinformationscenter til Ekstra Bladet.

Læserfoto Samfund - 31. aug. 2014 - kl. 09:58 Cyklist vover sig ud i regnvejret. Se hvad der sker

Det er endnu ikke nogen tidshorisont for, hvornår den del af motorvejen åbner igen, men der bliver arbejdet på højtryk derude.

Vejdirektoratet råder dog de mange morgentrafikanter til at køre tidligere af sted hjemmefra.

- Det er en rigtig god ide at køre i god tid her til morgen og kigge på alternative veje til arbejde. Det er desuden en god ide at at tjekke trafiksituationen, inden man kører af sted hjemmefra, og det kan man blandt andet gøre på vores hjemmeside eller vores twitterprofil, oplyser Kenneth Krohn Oldgreen.

Også i den indre del af København er der forsat trafikale problemer på grund af regnen.

- Vi har ryddet op inde omkring Tivoli og Tietgensgade og Kalvebod Brygge, så der er åbent igen. Men Gothersgade og Nørrevoldgade er stadig spærret, siger den centrale vagtchef fra Københavns Politi, Michael Andersen, til Ekstra Bladet.

(Foto: Ole Steen) Samfund - 31. aug. 2014 - kl. 10:38 Opdateret: Se læsernes vilde regnbilleder

S-togstrafikken kører dog heldigvis normalt igen, efter weekendens uvejr, så der vil ikke være de store forsinkelser der, oplyser DSB's presseafdeling.

- Den tunnel, der i går stod under vand ved Svanemøllen Station er blevet tømt, så s-togene kører igen efter det normale program. Den eneste ændring er, at linjen Bx, der kører til Høje Taastrup, er aflyst her til morgen, ellers kører alle andre linjer, som de skal.

Man skal dog være opmærksom på, at det kan være trængt med siddepladser i togene på Kystbanen, oplyser DSB.

0 kommentarer
Vis kommentarer