Lange køer og trafikproblemer

Der er stadig store udfordringer på Helsingørmotorvejen, og det skaber lange køer i København

Opdateret 11.30...

Lyngbyvejen er i dag spærret, og det giver store trafikale problemer. (Foto: Mogens Flindt)
Lyngbyvejen er i dag spærret, og det giver store trafikale problemer. (Foto: Mogens Flindt)

Trafikken kører overordnet fornuftigt i Københavnsområdet, men der er stadig store udfordringer på Helsingørmotorvejen. Den inderste del imellem frakørsel to, Tuborgvej, og Hans Knudsens Plads, er stadig spærret.

- Der har været spærret siden i går, men det er der fortsat, fordi man er i gang med at rense vej for slam og jord og grus, oplyser Anders Bach Sørensen fra Vejdirektoratets Trafikinformationscenter til Ekstra Bladet.


Det var scener som disse fra weekenden, der betyder, at trafikken i dag snegler sig af sted i København. (Foto: Kenneth Meyer)

Vandet er væk, men der ligger stadig en masse aflejringer efter skybruddet.

- Man satser på at, vejen kan åbnes i nordgående spor, til eftermiddags-myldretiden. Så det vil sige omkring klokken 15-16, siger Anders Bach Sørensen.

Hvad giver det af trafikale problemer, det er jo en vigtig hovedåre?

- Ja, det er en rigtig god indfaldsvej for hele Nordsjælland. Så det giver selvfølgelig en masse udfordringer. Men folk har heldigvis vidst det siden i går, så mange har valgt at køre en anden vej.

- Det skaber stadig kø på Helsingørmotorvejen, der er stadig nogle, der skal ind den vej. Men de bliver så allesammen ledt op på Tuborgvej på Ring 2, og så skal de finde ind til københavn eller, hvor de nu skal hen, siger Anders Bach Sørensen.

Vejene omkring Tuborgvej og hele Ring 2 til Hellerup og Strandvejen, er sikkert ekstra belastet i dag, fortsætter han.

Helt lokalt i København har man spærret Gothersgade, på grund af regn og underminering af vejen, og så har man pt. også spærret vejen, Christians Brygge, der går under Knippels Bro. Men kun under Knippels Bro er der spærret.

Umiddelbart har Vejdirektoratet ikke kendskab til andre vejstrækninger, der er spærret.

Ifølge Banedanmark er der helt styr på togtrafikken igen efter skybruddet.

- Det går fint, det har det gjort lige siden i morges. De få udfordringer vi har haft, har ikke noget med skybruddet at gøre, siger Jens Jørgen Hansen, trafikchef i BaneDanmark.

Der er en personpåkørsel i Jylland, som har gjort, at BaneDanmark har været nødt til at stoppe trafikken omkring Hedensted til politiet er færdige med deres arbejde.

Opdateret 11.30

1 af 3 Der er stadig store trafikale udfordringer på Tuborgvejen. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 3 En chauffør fra Dantaxi reddede sig ud af sin bil og kravlede i sikkerhed på taget. Billedet er taget på Lyngbyvej under Emdrupvej ved København. (Foto: Kenneth Meyer)
3 af 3 Lyngbyvejen er i dag spærret, og det giver store trafikale problemer. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer