Under skybruddet: Måtte tæske rotte med kølle på bar-toilet

Mens skybruddet forvandlede Københavns gader til floder, opstod et rotte-drama på en bar i indre by

Her billedet af rotten, inden vagterne dræbte den med en kølle. (Foto: Mads Rohde)
Her billedet af rotten, inden vagterne dræbte den med en kølle. (Foto: Mads Rohde)

25-årige Mads Rohde var ude at hygge sig på en bar i Gothersgade i København natten mellem lørdag og søndag. Udenfor væltede regnen ned og skabte massive problemer for både biler, busser og tog. Men indenfor var drinksene kolde, musikken høj og stemningen god - lige indtil et toiletbesøg sent på natten.

Den 25-årige bargæst var ved at vaske hænder ude på toilettet, da der opstod lidt panik ude på det ene toilet. Alle de andre mænd løb ind i båsen for at se, hvad der skete. Og der i kummen sad den stor og lodden; en rotte, der netop var kravlet op af toilettet.

- Jeg havde før hørt historier om rotter, der kravler op af toilettet, men jeg troede sgu ikke, at det kunne lade sig gøre i virkeligheden, fortæller Mads Rohde.

Så satans meget bander vi i Danmark

Han skyndte sig at tage et billede af rotten med sin mobiltelefon. Billedet kan du se øverst i artiklen.

- Folk forsøgte at sparke rotten ned i toilettet igen, og nogle forsøgte at sparke den ihjel. Til sidst var der nogen, der tilkaldte vagterne, der kom ind på toilettet med et rundboldbat og gav den en over nakken - og så var den færdig. Jeg smuttede ud fra toilettet, da der opstod lidt kaos derinde.

Dagen efter lagde Mads Rohde rottebilledet på sin facebookside, hvor han fik mange reaktioner på billedet.

- Mange, især mine kvindelige facebook-venner, har skrevet 'tak' til mig. Nu tør de ikke længere sidde ned på toilettet, griner Mads Rohde.