Aggers våde guldweekend

Brøndby-legendens populære hjemkomst faldt sammen med en drømmeweekend for hans kloakfirma

Daniel Agger er vant til farven på uniformen, der dog yder bedre beskyttelse mod vind og vejr end den trøje, han i fremtiden trækker over hovedet på Brøndby Stadion. (Foto: Kloagger)
Daniel Agger er vant til farven på uniformen, der dog yder bedre beskyttelse mod vind og vejr end den trøje, han i fremtiden trækker over hovedet på Brøndby Stadion. (Foto: Kloagger)

Det har været Daniel Aggers weekend på mere end én måde. For ikke nok med at den danske landsholdsanfører har givet liv til gulddrømmene på den københavnske vestegn efter hjemkomsten til Brøndby IF, så har det også været en guldweekend for hans kloakvirksomhed med det muntre navn Kloagger.

Det døgnbetjente selskab, der yder kloakservice i hele Københavnsområdet, har nemlig haft endog meget travlt i weekenden.

For mens der i en vanlig weekend blot er en enkelt mand på vagt, så har Kloagger haft brug for næsten et helt fodboldhold på grund af de enorme vandmængder fra oven.

- Efter skybruddet har vi haft ti mand på arbejde. Og det har særligt været Østerbro, City, Vesterbro, Lyngby, hvor der har været vandskader, fortæller direktør Rune Rasmussen til Ekstra Bladet. 

- Det passede jo lige med, at den dag, han kom hjem, kom der gang i butikken.

- Er det tilfældigheder?

- Haha, ja det kan man jo spørge sig selv om.

- Hvordan er stemningen, nu da 'chefen' vender tilbage?

- Vi har allerede fået en del tilkendegivelser fra vores kunder, og folk ønsker ham held og lykke og er glade for, at han vælger, som han gør. At han ikke bare lader pengene tale.

- Hvor tit ser I ham?

- Jamen, når han har været hjemme fra Liverpool, kigger han da altid lige ud og siger hej til medarbejderne. De synes jo, det er sjovt at se ham. Og så er det da klart, at han nu vil kigge forbi oftere.

0 kommentarer
Vis kommentarer